7.4.2013

FCUK home

Tämä ihana pikkupöytä kiinnitti huomioni French Connectionin uutiskirjeessä ja olin jo heti tilaamassa sitä meille, koska hintakin oli vain 100 puntaa. Vaan enpäs tilannutkaan, koska FCUK ei toimita Home Decor -mallistoaan Suomeen (vaatteita kyllä - siksi mulle se newsletterikin tulee...). Höh!


Nappasin kuitenkin kivoja kuvia tänne; kokonaistyyli (esim. nuo lautapaneelit) on aavistuksen liian rustiikkinen omaan makuuni, mutta yksittäisiä esineitä kelpuuttaisin kyllä!
Etenkin tuo päiväpeitto olisi niin passeli meidänkin makkariin...joka kaipaisi muutenkin jotakin uutta pitkästä aikaa. Toisaalta tunnustettakoon, että meidän nykyinen päiväpeittokin asustaa lähinnä makkarin yläkaapissa, sillä se levitetään vain vieraita varten - ja yleensä vielä sellaisia, jotka eivät ole käyneet meillä aikaisemmin ja siis todennäköisesti haluavat tehdä kotikierroksen. Vakkarivieraat pysyttelevät alakerrassa, joten heitä varten ei tarvitse "valmistella" kuin yksi kerros :-)

Pitäisiköhän lähteä pikapuolin lenkille ennen kuin lumisade alkaa?! Ei voi käsittää, että kohta ollaan vapussa ja lunta vain tupruttaa; viikon päästä pitäisi sentään sataa vettä, joten toivotaan että se viimeistään tekee tehtävänsä! Ekat kavereiden krookuskuvat näkyivät jo Facebookissa, mutta meidän takapihaa peittää vielä niin paksu lumikerros, etten tässä ihan lähipäivinä pääse postailemaan omiani - sillä oletuksella, että ne krookukset (tai mitälie siellä kasvaakaan) nyt ylipäätänsä ovat vielä elinvoimaisia... No, ehkä me kaikki osaamme nyt kerrankin todella arvostaa kesää ja lämpöä, sitten kun ne vihdoinkin saapuvat!

6 kommenttia:

 1. Harmi! Itse ihailin myös French Connection Home Decor-kuvastoa, aivan ihania!
  Postasin just kuvia yhdestä aivan toisen tyypisestä kodista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa - tosiaan aika päinvastainen oli tuo oranssia aurinkoa täynnä oleva kohteesi :-)

   Poista
 2. Olin lenkillä siinä pirun lumisateessa, kaaduin ja uudet juoksutrikoot hajos, joten mene ennen! KEVÄT tule jo!
  (hyvännäköinen päiväpeitto ja aina hyvät tilaukset kaatuu tuohon, höh!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, miten huono tuuri :-( Mä täällä puuhailin kaikennäköistä ja lähdin viimeinkin vaihtamaan juoksukamoja päälleni, kun lapsi hihkuu (innosta!), että äiti tuolla sataa taas lunta! En siis juokse, mutta koiran kanssa on joka tapauksessa pakko mennä kävelemään...

   Poista
  2. Joo, siis sitä paskaa tulee taas taivaalta. Eipä tarvinnut lähteä potkimaan palloa, vaikka niin rehvastelin, että voitan pilkkuskaban;)

   Ja siis äh noita Evan juoksutrikoita:(

   Poista
  3. Kävelin räntäsateessa kolme varttia (ihan liikaa päälläni), ankeammaksi ei keli enää juurikaan voi muuttua. Sadekaan ei tunnu yhtä epätoivoiselta, koska se on sentään reilusti...no, sadetta.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...