6.4.2013

Tätä on sitten käytettävä!

Näillä sanoin opastin lempeästi lastani, kun näytin hienon uuden hankintani HALIsta.

Mikä ihmeen musta boksi?!
Kynsiharjoja, luonnollisesti :-)
Sinällään aika heikkoa toimintaa, että ainoa ostokseni varsin ihanasta ja yltäkylläisestä lifestyle-putiikista on kynsiharja, mutta kun sellainen meiltä oikeasti puuttui! Paljon siellä olisi tosiaan ollut kaikkea muutakin, mm. MosMoshin housuja (vähän liikaa niittejä mun makuuni) ja BeckSöndergaardin ja Stylesnobin huiveja, mutta jotenkin en nyt saanut ostohanoja auki (ja siis varmasti ihan hyvä niin!).  Mutta kiva tietää, että ko. kauppa on olemassa, koska sieltä löytyy takuuvarmasti vaikka jotakin pientä tuliaista tai lahjaa, jos sellaiseen tulee tarve. Ja lupasin palata katsastamaan kevään uudet huivit parin viikon päästä :-)

Olin niin tarmoa täynnä nukuttuani tunnin päikkärit, että aloin heti silmät avattuani tekemään perunapurjososekeittoa - mutta myös sen verran unenpöpperössä, että unohdin kuoria perunat. Lopputulos ei sitten ollut ihan sellainen, kuin mitä olin toivonut (kuoret maistuivat vähän liikaa ja jäivät rumiksi tummiksi pilkuiksi, vaikka miten yritin soseuttaa samettiseksi)...söin väkisin yhden lautasellisen, mutten taida edes tarjota perheelle sitä huomenna ollenkaan. Tyypillistä!

Nyt teen kuitenkin tzatzikin iltapalaksi, sitä en ole - vielä - koskaan onnistunut ryssimään. Kivaa iltaa kaikille - joko teillä on muuten pihakausi korkattu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...