28.4.2013

Juhlapäivän asu


Mekko COS
kengät Zinda
Kamala kiirehän siinä sitten tuli, mutta me olemme jo tunnettuja siitä, että olemme ihan aina myöhässä (en missään nimessä ole asiasta mitenkään ylpeä, huom!), joten kukaan ei ainakaan yllättynyt... Oli valtavan hauska nähdä vanhoja kavereita (ihan kolmenkymmenen vuoden takaisia) pitkästä aikaa ja myös tutustua ihan uusiin ihmisiin - ennen kuin huomasimmekaan, oli yö jo kääntynyt lähes aamuksi ja meillä olisi vain riittänyt juttua lisää!

Päädyin - lukuisten sovittelujen jälkeen - taas tähän COSin viidakkohenkiseen mekkoon, ja se tuntui ihan nappivalinnalta. Tuo kuva on otettu joskus kahden aikaan yöllä (kyllä, intouduimme ihan tosissaan bilettämään!), eikä mekko ole kovin kärsineen tai ryppyisen näköinen. Ja miten ihanalta tuntuikaan tepastella korkkareissa pitkin Helsingin katuja! Toisaalta päälläni oli talvitakki ja yöllä oli niin kylmä, että suorastaan tärisin kotimatkalla (taksin lämmössä).

Vaikka luulin jo tähään ikään päästyäni oppineeni, ettei kaikkea maailman ilmaista cavaa tarvitse ihan omin voimin juoda, tuli sitä kyllä eilen kumottua aika monta lasillista. Mutta kun oli niin kivaa, ettei millään malttanut lähteä kotiin ennen yön pikkutunteja - varsinkin kun lapsi oli mummulassa yökylässä! Tänään olen sitten maksanut eilisestä hauskuudesta kovan hinnan...huh, mikä väsymys!

Mutta kerrankos sitä, ja nyt voi ainakin ottaa vappuna ihan iisisti; meillä on tosin miehen kanssa molemmilla sen verran tiukka loppuviikko töissä, ettei olisi tullut mieleenkään lisätä ylimääräistä vaikeuskerrointa liian hevillä vappujuhlinnalla!

Piha odottaisi haravoijaa, mutta taidan jättää sen homman suosiolla jollekin toiselle päivälle ja lähteä koiran kanssa rauhalliselle kävelylle. Aurinkoista iltapäivää kaikille!

18 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä nappivalinta sinulle. Kaunis - ja tosi monikäyttöinen! Ja odotahan, kun tulet tähän ikään, niin sitten ne juhlaillat vasta tuntuvatkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, en halua edes ajatella, että tästä voisi vielä olla pahempaakin, kun nytkin koko päivä meni ihan harakoille!!

   Poista
 2. Tosi kiva mekko! Välillä on kiva juhlia oikein ajan kanssa, mutta tietysti liialliset cava-lasilliset saattavat harmittaa seuraavana aamuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta onneksi näitä nollapäiviä on niin harvoin, että ne pitää vain hyväksyä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä! Ja on kyllä mukavaa vaihtelua pukeutua muuhunkin kuin mustaan :-)

   Poista
 4. Kiva mekko ja kuulosti siltä, että oli hauska ilta! :) Huh... kuulostaapa kamalalta, että siellä vielä saa palella. :P Noh eipä täälläkään säät ole ihmeelliset. Vaihtelee kuumasta sateiseen ja viileään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en jaksaisi enää palella! Toki päivällä on ollut ihanan lämmin, joten pitää nyt iloita siitä edes ja välttää yökävelyitä :-)

   Poista
 5. Mekko sopii sinulle kyllä mainiosti! Niin ja tuollaiset bileillat ovat aika harvinaista herkkua ainakin tässä omassa lapsiperhearjessa, joten kerrankos sitä. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ja nyt iltakymmeneltä on jo ihan hyvä olo (parit päikkärit tuli vedettyä), joten hyvä tästä on lähteä aloittelemaan uutta työviikkoa!

   Poista
 6. On tuo mekko kyllä niin kaunis! Kiva että teillä oli hauska ilta!
  Nykyään kyllä tuntuu, että edellisen illan hauskuudesta kärsitään kolme seuraavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla kolme, joo, sillä tänään väsytti töissä niin KAMALASTI :-( Onneksi oli sentään tosi kivaa!

   Poista
 7. Kaunis asu ja onnistunut ilta on ihana asia :)

  VastaaPoista
 8. Tuo mekko on hyvä, ja nuo värit ihanan hehkuvat.

  Hauskuudella on hintansa, ja itsestä tuntuu, että nykyään kestää monta päivää tuollaisen iloisen illan jälkeen päästä takaisin jaloilleen. XD Mutta sen kestää, kun on ollut mukavaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin vahvistat tuon kolmen päivän teorian, uskottava se on! Tänään menen kuitenkin ratsastamaan, se on parasta vastapainoa paheelliselle elämälle - jos mulla on tarpeeksi voimia pysyä siellä hevosen selässä ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...