26.4.2013

Tätimäinen päivän asu


Tai sitten Mad Men - henkinen, ihan miten sen haluaa nähdä. Ei ihan täydellinen, mutta olipahan taas jotakin poikkeavaa siihen perusfarkkuun verrattuna. Hametta pitäisi varmaan vähän lyhentää ja kaventaa, mutta arvatkaa vain, tuleeko koskaan tapahtumaan...

Mulle tulee tuosta neuleesta kyllä oma mummu mieleen; hänellä taisi olla jotakin samantyylistä ja ehkä parikin erilaista röpelöneulemallia. Ympyrä sulkeutuu :-)

****

Me avasimme nyt vihdoinkin grillikauden, nam! Tosin toppatakki päällä se grillimestari siellä seisoi, joten vähän olisi vielä toivomisen varaa noiden kelien suhteen. Reippaampi ihminen olisi lähtenyt juoksulenkille, mutta minäpä possautin auki cavapullon - ja juhlinta jatkuu huomenna, sillä olen menossa lapsuudenystävättäreni synttärijuhliin. Mitä mä laitan päälle?!

En ainakaan tuota kuvan asua :-)

Kirppiskamojakin pitäisi hinnoitella, sillä se projekti on edistynyt valitettavan hitaasti. Päätän aina etukäteen, että luovun ihan kaikesta, mutta sitten oikeasti vien sinne yhden muovikassillisen roinaa ja ihmettelen, miksen tienaa juuri enempää kuin myyntipaikan viikkovuokran verran... Voisin vaikka aloittaa kaikista Hutihankinnat -sarjassa esittelemistäni vaatteista!

Seuraavaksi ohjelmassa koiran iltakävelytys ja The Voice of Finlandin finaali. Mulla ei ole finaalinelikosta selvää suosikkia, mutta odotan mielenkiinnolla tähtivalmentajien kanssa esitetyjä duettoja. Kivaa iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kiva asu! Ihailen, kun ihmiset pukevat ylleen jotain muutakin kuin mustaa. Itse eilen hiplailin kovasti smaragdinvihreää puseroa ja mitä löytyikään kassista: musta pusero, joita on kaapissa jo ennestään n kappaletta... Huoh! Yritän uskotella itselleni, että musta on oikeastaan aika kesäinen väri...

  Ja eikö ole hassua, kun yhtäkkiä huomaa, että omasta pukeutumisesta löytyy elementtejä, joita oma äiti/täti/mummu on käyttänyt. Niin kuin esim. tunika ja jalassa mukavat kengät :D En halua ajatella, mistä tämä kertoo. Tuo pusero on joka tapauksessa kiva ja satuinpa samantyyppistä pellavaista hypistelemään myös eilen, mutta se jäi toistaiseksi kauppaan... Ehkä haen sen ensi viikolla.

  Mukavaa viikonloppua! Siirryn Voicen ja valkkari pariin minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan ikuisuusprojekti uskaltautua eroon mustasta, ja kyllähän se vahvana turvavärinä pysyykin. Silti on ihan piristävää pukeutua noinkin värikkääsi sinisen eri sävyihin :-)

   Hyvää Voice&valkkari-hetkeä sinne!

   Poista
 2. Eikä mikään tätimäinen, Mad Men ehdottomasti! Mä olen kyllä vähän kateellinen teidän grillailuista, täytyy ehkä viikonloppuna kaivaa omakin grilli talvisäilöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mad Men munkin mielestä :-) Grillailu on näin alkukaudesta mahtavaa, parsan lisäksi maissi maistuu aivan ihanalta!

   Poista
 3. Kiva postaus, luulen että täälläkin olisi lenkki vaihtunut viiniin tai skumppaan alta aikayksikön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oli ihan liian helppo valinta mullekin!

   Poista
 4. Hyvä että valitsit skumpan! Ja ihan Mad Men :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltäydyn skumpasta tosi harvoin :-) Ja onneksi enemmistö taisi taipua enemmän Mad Menin kuin tätimäisen puolelle!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...