12.4.2013

Jatketaan sisustusaiheesta

...nimittäin nyt pääsin päivänvalossa kuvaamaan Vinkelin hankintani, Myrten lintutyynyn.


Eikö olekin ihana?! Mun mielestä ihan oiva pari tuon Tynellin lampun kanssa. Mieheltä jos kysyttäisiin kysytään, niin sisustustyynykiintiömme täyttyi jo aikoja sitten, mutta kun nyt vien tuosta pari pikkutyynyä johonkin jemmaan, on tilanne taas ihan tasapainossa.

Ainoa "ongelma" on se, että mun piti ihan tässä lähipäivinä riisua kaikki tyynyt tummista talvipäällisistään ja kuoria esiin värikkäämmät kesävärit. Voi siis olla, että käyn vielä ostamassa toisen, vähän värikylläisemmän lintupesueen vaikka vaaleanpunaisen ja -vihreän sävyissä, jotta päästään oikean kauden tunnelmaan :-)

****

Olen monta kertaa kehunut lapsen kavereiden äideille, että pojat ovat aina iltapäivisin meillä tosi siististi ja fiksusti - kämppä ei ole hujan hajan, eikä täällä ole riidelty tai painittu tietääkseni koskaan. Vaan tänään olikin eri tilanne, sillä viikarit olivat saaneet kevättä rintaansa ja yllytelleet toisiaan juoksemaan takapihalla sukkasillaan. Ja siitä suoraan takkahuoneen takaovesta sisälle. Valkoisen maton päältä kulkien.

"Mutta äiti, tokalla kerralla mä kyllä jo otin sukat pois, etteivät ne kastuneet enempää!" Joo, hyvin ajateltu, poikani! Sen sijaan, että olisin alkanut ragettamaan (poikani sanoja lainatakseni, tarkoittaa raivoamista), pidin pitkän ja vakavan monologin siitä, miten joukossa tyhmyys tiivistyy ja miten siinä vaiheessa, kun mielessä käy se ajatus, että tässä ollaan nyt väärillä jäljillä, pitäisi välittömästi lopettaa tyhmä toiminta ennen kuin äiti/opettaja/vaksi/poliisi suuttuu... Tuossa poliisivaiheessa poikani tippui jo vähän kärryiltä, mutta minä vain jatkoin paasaamista ja vannotin, että muistaa tämän keskustelun vähän vanhempana ja tajuaa siinä vaiheessa lopettaa tyhmyytensä myös! Teini-ikää ennakoiden...olinkohan vähän etukenossa paasaamisteni kanssa? Tai sitten oikeasti voisi joskus muistaa äitinsä viisaat sanat, who knows!

Nyt tuli pizzaa pöytään, joten pitää laittaa cava kylmään (amatöörin virhe jättää se tekemättä jo perjantaiaamulla!) ja istahtaa pöytään. Ihanaa iltaa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihana tyynynpäällinen :) Ja vähemmän ihanaa käytöstä teiniltä :D mutta vanhuus ja viisaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole siis teini, vaan yhdeksänvuotias :-) Jos teini olisi juossut sukkasillaan ulkona, olisin vaatinut paljastamaan kaljakätkönsä...

   Poista
 2. Ihana tyyny! Mulla on nyt joku tyyny-päähänpinttymä. Tänäänkin pyörin hullareilla ja pyörittelin erilaisia tyynynpäällisiä... en löytänyt mitään noin kivaa!

  Hih..voisin kuvitella, että meidän 8vee tekis juuri noin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, Vinkelista et ehkä poistuisi tyhjin käsin - ja siinä naapurustossa on pari muutakin kivaa sisustusliikettä! Löysit kuitenkin mekon tyynyn sijaan :-)

   Poista
 3. Voi ei mikä sukkaepisodi! Toivottavasti matto ei pahasti kärsinyt.

  Hauska tyyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto oli onneksi jo vanha ja koirankin lempikieriskelypaikka, joten kaikki ok. Valkoinen matto ei tosiaan ole lapsi- ja koiraperheen ykkösvalinta, vaikka olisikin vesipestävää sorttia!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...