21.8.2013

Eilispäivän asu


Tässä nyt nämä paljon hypetetyt kuvat ryppyisestä nahkahameesta - joka siis on edelleen silityksen tarpeessa...

Toppi COS
Hame Selected Femme
kengät &Other Stories

Vallan hurjalta tuntui tuo nahkahameen ja paljaiden säärten yhdistelmä, mutta onneksi päivän sääennuste piti paikkansa ja lämmintä oli tosiaan reippaasti yli 20C, niin en tuntenut oloani niin hoopoksi :-) 

En tiedä, onko juuri tuollaista skater-mallista nahkahametta tosi monen brändin mallistossa vai ottavatko ne vain eri tavalla silmään, mutta olen näkevinäni niitä vaikka missä! Seuraavaksi ajattelin kokeilla bouclé-jakun kanssa - mutta se vaatii jo sukkiksia tuomaan vähän sliipatumpaa ilmettä, joten odotellaan vielä pari viikkoa, nyt mennään vielä lyhythihaisilla :-). 

Kohta pitäisi varmaan aloittaa ihan tosissaan uuden talvitakin metsästys, sillä sellainen on ihan ehdottomasti saatava: vanha villakangastakkini, joka on palvellut erinomaisesti jo monen monta vuotta, ei enää kestä päivänvaloa. Ajatar mainosti remonttialea, mutten tietenkään ole ehtinyt sinne päinkään; Forum on jotenkin hankalasti saavutettava autoilevalle ihmiselle, tai siltä ainakin tuntuu. Hyvällä tuurilla COSille tulisi kivoja takkeja (viime vuonna siellä oli parikin), mutta vielä en ole niitä bongannut. 

Takkia ei voi tilata netistä, sillä niitä on päästävä sovittamaan (ja palautuskulut olisivat suhteettoman kalliit...). Tämä 160 cm uljas varteni ei todellakaan tee oikeutta kaikille takkimalleille, enkä millään osaa etukäteen arvioida, mikä istuu hyvin ja mikä näyttää päälläni oudolta villaiselta säkiltä. 

Nyt vedän kuitenkin päälleni veneilytakin ja lähden kohti satamaa; ei me eilen missään veneilemässä oltu, vaikka niin väitin ja oikeasti suunnittelinkin: lapsen läksyissä meni niin tolkuttoman kauan*, ettei ollut enää mitään järkeä lähteä :-( Nyt on suunniteltu paremmin!
*(En minä niitä läksyjä tehnyt, mutta valvoin kuitenkin vierestä.)

6 kommenttia:

 1. Kivan mallinen hame! Minulla on sama tilanne villakangastakkini kanssa, se ei vain enää kestä päivänvaloa ja uusi on saatava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ajattelit lähteä etsimään uutta - vai luotatko vain, että se oikea sattuu kohdalle aikanaan?

   Poista
 2. No mut tämähän nahkis on hyvän mallinen :)! Sopisi munkin reisille paremmin kuin mun kotelomalli :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun mielestä malli sopii (lähes) kaikkien reisille paremmin :-)

   Poista
 3. Ai että näyttää hame hyvältä!

  Uusi villakangastakki on minullakin hankintalistalla, blaah. En löydä ikinä täysin mieleistä, paitsi niitä jotka saavat jäädä kauppaan nelinumeroisen hintalapun takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Mä en ole nelinumeroiseen takkiin törmännytkään, mutta jo 700€ ylittää kipukynnykseni - paitsi että taisihan se Parajumpersin untsikkakin olla sen verran...mutta eihän siinä mitään järkeä ollutkaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...