7.8.2013

Grey is back!


Vielä en viittaa Greyn anatomiaan, jota odotan myös kuumeisesti takaisin tv-ruutuun (se jatkuu muuten myöhemmin syksyllä!), vaan jo monessa muussakin blogissa nähtyihin harmaisiin vaatteisiin ja etenkin yläosiin, joita himoitsen nyt ihan vakavissani.

Tämä Malene Birgerin newsletterin asu hipoo mielestäni täydellisyyttä; miten aikoinaan pahimman laadun tyylivirheeksi tuomitut valkoiset korkkaritkin voivat näyttää näin hyviltä?! Ja tuo laukku - en ollut tajunnutkaan, että multahan puuttuu kokonaan viininpunainen iso tote bag!Harmaita svetareita on tarjolla muutenkin ennätyspaljon, tässä muutama poiminta eri hintaluokista:

 Näet lisätietoja viemällä hiiren kuvan päälle.

Pari collegea mulla on jo, mutta ehkä vielä ainakin yksi uusi mahtuisi kaappiin? Nahkahameen, kuosifarkkujen ja perusjamesten hillityksi, mutta ryhtiä antavaksi kaveriksi...

Ja kiitos vielä eilistä tsempeistä, poika on taas oma, energinen itsensä ja itse asiassa taitaa olla jo kotimatkallakin. Veikkaisin huonon olon syyksi karkin ja auringon yliannostusta :-)

11 kommenttia:

 1. Viininpunaisten laukkujen maihinnousu pisti tänään silmään kauppakeskuksessa. Jokaisessa näyteikkunassa oli viininpunainen tote, myös Anttilan :)

  Malene Birgerin kokonaisuus on kyllä hieno. En kyllä osaa silti kuvitella sitä itselläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että oikein Anttilankin :-)

   Mä en koskaan voisi pukeutua valkoisiin housuihin (muuta kuin farkkuihin), sillä ne pysyvät maksimissaan pari tuntia puhtaina ja uskaltaisin veikata, ettei Malenen pöksyjä voi pestä koneessa...

   Poista
 2. Tuo asu on aivan ihana ! Viininpunaisesta laukusta haaveilen minäkin :) Harmaa swetari löytyy mutta tilaa olisi harmaalle neuleelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on harmaita neuleita jo muutama...ai niin, svetareitakin on pari, mutta Se Ihan Täydellinen puuttuu vielä!

   Poista
 3. Harmaita yläosia ei ole ikinä, siis ei ikinä, liikaa. Karkin ja auringon yliannostus taas on ihan mahdollista... valitettavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten mä en sieltä Milanosta tajunnut etsiä?! Meidän on ehkä pakko mennä uudestaan, kun se Fendin huivikin jäi vähän kaivelemaan...

   Poista
  2. Okei, let's go! ;) Mähän itse asiassa yhden harmaan yläosan sieltä mukaani kaappasinkin.

   Poista
 4. Kauniita harmaita puseroita. Pitänee Lontoossa vilkaista ympärilleen näiden perään, ainakin GAPin puolella pitää ehdottomasti vierailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Lontoosta löydät tusinoittain vaihtoehtoja - lucky you!

   Poista
 5. Pari uutta harmaata kollaria kaivattaisiin kaappiin, saisi se minun loppuunkulutettu Mangon svetari välillä vähän lepoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa, jos löydät jostakin Ihan Täydellisen!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...