20.8.2013

Sadepäiville

"Kaikki" varmaan tietävätkin, että kansainvälistäkin mainetta niittänyt oma kenkäsuunnittelijamme Julia Lundsten on suunnitellut Nokialle kumpparimalliston, joka tulee myyntiin ihan näillä hujakoilla. Olen nähnyt tähän asti kuvia vain kiilakorkoisesta saappaasta sekä vaelluskenkämäaisestä nauhasaappaasta:


Hauskoja, mutta eivät kyllä mun tyylisiä ollenkaan.

Tänään eksyin Trendi-lehden innoittamana tsekkaamaan loputkin mallistosta, ja löytyihän sieltä minullekin mieleiset saappaat; ehkä vähän hunterkopiot, joo, mutta tykkään silti!Nämä maksavat 149€, eli eivät ole ihan kumppareiden hintahaitarin halvimmasta päästä. Haluan silti suosia suomalaista, ja käyttöä näille kyllä tulisi, sillä koiran kanssa on ulkoiltava säällä kuin säällä... Facebookin mukaan näitä saa jo Itiksen (?!) Haloselta, mutta Itikseen en taida uskaltautua, vaan odottelen että bongaan nämä jostakin lähempää.

Sellaista syksyyn valmistautumista, ainakin henkisesti. Fyysisesti olin tänään hyvinkin kesäisissä tunnelmissa, sillä ylitin itseni ja puin uuden nahkahameen ilman sukkahousuja. Ajatella! Kuvia huomenna, me lähdemme vielä veneilemään :-)

8 kommenttia:

 1. Ai sä oot herätellyt jo nahkahameen eloon kesän jälkeen. Mun nahkiksesta on sauma löystynyt - pitäisi viedä se ompelijalle ennen käyttöönottoa. Tänään kyllä puin jo mustat paksut sukkahousut jalkaa.

  Komeet saappaat nuo alimmaiset - kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitkään emmin, voiko sitä pukea ilman sukkiksia, mutta kyllä se mielestäni toimi ihan ok. Kohta on paksujen sukkisten aika, muttei ihan vielä!

   Poista
 2. Tervetuloa Itikseen! Kyllä tänne uskaltaa tulla, kauppakeskuskin on uudistunut....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, ei ollut tarkoitus olla liian negatiivinen - Itis on vain ihan väärässä suunnassa täältä meiltä päin katsoen!

   Poista
 3. Kivat kumpparit ;)) itse kotiutin uudet Jacobsenit laivalta. Olin viettämässä Tukholmassa laatuaikaa aikuisen esikoiseni kanssa ja hups, siinähän ne uudet kumpparit odottelin. Nyt eteisessä hieno rivi JOKA tarkoitukseen Huntereita, ja Jacobsenejä lyhyilla ja pitkillä varsilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Jacobseneistakin, etenkin ne vuorilliset ovat varmasti aika ihanat loskakeleillä! Ja onhan se nyt komiaa, että on joka lähtöön omat mallinsa :-)

   Poista
 4. Kattelin just noita jostain naistenlehdestä, nuo pitkävartiset on ihanat!
  Mietin just, että jos nyt olisin saappaita vaille, niin voisin harkita tuota merkkiä.

  Mites muuten sen nahkahameen ryppyjen kävi? Suoristuiko itsekseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkahame suoristui melkein kokonaan; aamun kuvista (jotka postaan siis huomenna) huomasin, ettei se ihan siliä ollut, mutta päätin vain rohkeasti pitää sen päällä kuitenkin :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...