11.8.2013

Päivän asu ja täydellisen toimeton sunnuntai


Tämän päivän asu näkyy juuri nyt tuossa sivupalkin Instagram-widgetissä: sen pienen hetken kun liikuin ihmisten ilmoilla, olin varsin rennoissa vaatteissa, koska olokin oli aika mellow; eiliset, mielettömän hauskat rapujuhlat vaativat nimittäin veronsa.

Tämä viereisen kuvan "päivän asu" on viime viikolta; oli vain niin kiire, etten ehtinyt heti postaamaan, vaikka näin erinomaisen hienon mekon olinkin löytänyt päälleni :-)

Mekko Cos
Sandaalit Zinda

Kolttu oli nyt ihka ekaa kertaa päälläni, vaikka ostin sen jo ennen kesälomaa. Materiaali (jotenkin jänskästi käsiteltyä puuvillaa) on siitä kivaa, ettei se rypisty kovin helposti. Ja vaikka rypistyisi, ei sitä tuosta kuosista niin selkeästi huomaa - täydellinen työvaate, siis!

Huomisen sääennuste näyttää sen verran synkeältä, että taidan olla housulinjalla, mutta sukkia en suostu pukemaan, se on varma se! Ja elän toivossa, ettei huominen olisi vielä lopun syksyn alkua, vaan pelkkä hassu poikkeama.

Olisi kiva päästä vielä veneretkellekin tässä lähiaikoina, mutta niin vain syksyn/ arjen kiireet alkavat hiipimaan viikonloppuihimme. Yhtäkkiä on kaikenlaista pientä kalenterimerkintää siellä sun täällä rajoittamassa veneilijän vapaampaa lifestylea :-( Toki suurin osa on ihan kivaa menoa, esim. Fashion Weekend, jonka puitteissa ajattelin käydä katsastamassa ainakin Me Naisten ja Glorian muotinäytökset. Jälkimmäisessä on upeita malleja pilvin pimein, mutta erityisen glamouria olisi nähdä Suvi Koponen catwalkilla. Cosmonkin Urban-teemainen muotinäytös olisi varmasti ihan mielenkiintoinen, mutta uskoisin, että noista valitsemistani kahdesta löytyy enemmän omaan pukeutumiseen sovellettavaa inspiraatiota.  Onko joku muu menossa kyseiseen tapahtumaan?!

Täytyy vielä kehua, miten kivaa olikaan olla täydellisen toimettomana koko päivän - piti vain käydä pieni keskustelu itsensä kanssa siitä, että on ihan ok laiskotellakin välillä. Niinpä nukuin päikkärit, söin sängyssä voileivän (tosi varovasti, etten murustanut!) ja katseltiin miehen kanssa kolme jaksoa Siltaa putkeen. Suljin vain korvani siltä toiselta sisäiseltä ääneltä, joka muistutteli kaikista niistä tekemättömistä töistä (pihatöitä, pyykkiä, tiskejä...), jotka jätin myöhempään, toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan. Suosittelen lököpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hah, ihanaa.. Kömmin juuri punkaan kun katsoimme kolme jaksoa Siltaa miehen kanssa.

  Mukavaa alkavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Ja ei - ei vielä sukkia ainakaan tämän kuun aikana, tulkoon vaikka lunta;) Paitsi varasukat töihin, jos sattuu joku virallinen juttu yllättäen. Työt nimittäin alkavat huomenna. Tänä yönä ei nukuta;)
  Kivaa alkuviikkoa sinne - ja toivottavasti ei huomenna kastuta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekkohan tuo on! Sukkiin ei suostuta täälläkään kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sorrun sukkiin verrattain aikaisin, koska olen niin kova palelemaan....

   Poista
 4. Kaunis kuosi taas kerran!

  Fashion Weekendiin suuntaan minäkin, tosin varmaan siihen Cosmon näytökseen kun muina päivinä on jo muita juttuja.

  Ja sukat on täälläkin pannassa - suostun pukemaan ne seuraavan kerran vasta lokakuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät!

   Meillä menee sitten aikataulut ihan ristiin, mutta kyllä ehdottomasti Cosmo onkin enemmän sun kuin mun juttu :-O

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...