26.8.2013

Palaveripäivän asu


Toppi Zara | farkut Lindex | kengät Ecco
Olen nuokkunut neukkareissa aamusta iltaan ja tuijotellut ajatuksissani tämän topin nyppyistä pintaa; miksi siihen haluttiin nyppyjä, onko sen tarkoitus näyttää tosi vanhalta (tulee edesmenneen isoäitini vanhat vaatteet jotenkin mieleen)? Vai onko vaate nyppyyntynyt jo kaupan rekissä roikkuessaan? Tuskin, kyllä tämä ihan tarkoitushakuiselta nyppyilyltä vaikuttaa...

Olipas ilahduttavaa pukea vielä sandaalit jalkaan aamulla (onneksi jaksoin lakata kynnet eilen!) - näin ihania aurinkoisia päiviä en jotenkin uskaltanut enää toivoakaan viime viikon sateiden jälkeen - ja ehkä ne juuri siksi tuntuvatkin niin mahtavilta :-) Ja tulipas ekaa kertaa koko kesänä käytettyä juuri noita kenkiä, jotka löysin vasta muutama päivä sitten kenkäkaapin perältä.

Nyt on aika vetää jodphurit jalkaan ja suhauttaa ratsastustunnille, ja sen jälkeen vielä kotimatkalla ruokakauppaan. Kyllä, minä olen se punaisena helottava ja vienosti hevoselta haiseva rouvashenkilö, joka käy aina maanantaisin tuossa lähi-Alepassa hakemassa viikon jogurtit ja leivät - onneksi on yhteentoista illalla auki olevia kauppoja, sillä muuten tämä arki ei rullaisi!

Heippa!

8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen asu ! Tänäänhän on ollut oikea sandaalipäivä :) Toivotaan, että ilmat jatkuvat yhtä aurinkoisina koko viikon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaalipäiväpä hyvinkin :-) Haiken mielin tepastelen tämän viikon "paljain varpain" tietäen, että viimeisiä viedään...

   Poista
 2. Aivan ihana asu, sandaaleineen kaikkineen! Pitäisiköhän minunkin laittaa ne bikerbootsit vielä hetkeksi takaisin kaappiin :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja voi ihana mitkä kengät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin innostuin noista kengistä ihan uudelleen :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...