12.2.2014

Ajatuksia lomasta

Tämä olisi ollut erittäin tarpeen...
Sillä ihan yllätyksenähän tämä loma taas tuli ja tsiljoona asiaa jäi tekemättä
Pomoni kuvittelee minun ajatelleen kutakuinkin näin
Ja työkaverit/ some-ystävät ovat varmaan tätä mieltä - viimeistään siinä vaiheessa, kun aloitan maanisen vuoristokuvien ja drinksujen (joskus drinksu kädessä, vuoria taustalla) kuvien postailun - olethan messissä Instagramissa?!
Ja loppuun vielä poikamme fiilikset - oi, miten hän tätä lomaa jo odottakaan!

Blogihiljaisuus selittyy siis lomastressillä ja sillä, että olen yrittänyt tehdä ensi viikonkin työt tässä muutaman päivän aikana - rajusti epäonnistuen. Pakkaus on täysin kesken ja koira pitäisi viedä hoitopaikkaan, mutta minähän olen vielä officella! Huomenna klo 8:15, kun kone on ilmassa, harkitsen vakavasti ekan skumpan tilaamista... todennäköisesti olen kuitenkin jo syvässä unessa, sillä ensi yön unet jäävät molemmista päistä valitettavan lyhyiksi. Vaan lopussa kiitos seisoo, tai puuterilumessa ainakin. Hyvää lomaa minulle ja hienoa loppuviikkoa teille!

10 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa tosiaan ja otahan rennosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lupaan ja tiedän, että tämä stressi helpottaa heti, kun pääsen lentokoneeseen - eikä siihen ole enää kuin muutama hassu tunti.

      Poista
  2. Hyvää lomaa!
    Lomastressi on valitettavan tuttu ilmiö täälläkin. Saan sen jo usein pelkästään 5 hengen tavaroiden pakkaamisesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin vain kuvitella, kun mulle jo tämän kolmen hengen (tai oikeastaan kahden, mies hoitaa sentään omansa ihan ilman mun apua) sohellus tuo hien pintaan...

      Poista
  3. Ihanaa lomaa! Korkkaa ihmeessä se skumppa :)

    VastaaPoista
  4. Skål lomalle, taidatte olla jo matkalla!

    Itseäni odottaa vielä se kuuden hengen kamojen pakkaus. Täytyy vetää ensin syvään henkeä ja hokea itselleen että rutiinilla se menee ja paljon helpommin kuin tyttöjen ollessa ihan pieniä. Mutta silti, 100kg maaginen raja rikkoutuu kevyesti....

    Säätiedotus koko Savoien maakuntaan näyttää todella lumiselta, toivottavasti sekaan mahtuu myös paaaljon aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekin lienette jo perillä tässä vaiheessa? Täällä on satanut lunta niin paljon, että vihtaisin sen jo mielellään aurinkoon...mutta tuuripeliähän tämä on, ja meillä oli pari edellistä vuotta niin uskomattomat kelit, että täytyy olla välillä näinkin.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...