11.3.2015

Virastoasu

Päivän virallinen look on kieltämättä aika tylsänpuhuva ja harmaa, ja neulekin rumasti ryntässä rinnusten kohdalla, mutta kääntäkääpäs siskot katse tuonne lattian tasolle: mulla oli ekaa kertaa tänään pikkukengät jalassa! Woohoo! Woohoo! Jos mitenkään mahdollista, en enää palaa nilkkureihin, vaan tallustelen tästedes kevytkenkäisesti eteenpäin :-)

neule J.Crew
housut Ann Taylor
vyö Mulberry
kengät Cole Haan
laukku Reed Krakoff

Kuva on asusteiden osalta myös hyvin realistinen, sillä kuten näette, on laukku pakattu melkein ääriään myöten täyteen; sieltä löytyy läppärin lisäksi sateenvarjo, pari aurinkolasikoteloa, huivi, kolikoista painava lompakko ja noin tuhat huulikiiltoa. Johan moinen kantamus muutaman kilon painaakin!

Painoa tuntuu myös silmäluomissa, sillä poika heräsi aamuviideltä kuumeisena, ja vaikka hän nukahti lääkkeen ottamisen jälkeen aika nopeasti, en itse tietenkään saanut heti uudestaan unen päästä kiinni, ja sen kyllä tuntee... Pakko ottaa ihan pienet torkut ennen kuin lähden tallille, ei tässä muukaan auta.

Hyvä yötä siis, ja kivaa tiistai-iltaa just sulle!

12 kommenttia:

  1. Pikkukengät! Ei vielä täällä pohjoisessa, mutta kevättä kohti täälläkin. Ja että minä ihailen tuota laukkua: olisi aika täydellinen myös allekirjoittaneen päivittäisen omaisuuden mukana kuljettamiseen. Musta tyylikäs laukku on ollut hakusessa, mutta kaikissa on ollut jotain vikaa. Noissa Reedin laukuissa ei näyttäisi suurempia vikoja olevan; jatkankin tästä valikoiman ihailua :)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut tosi tyytyväinen Reedin veskaan, ei moitteen sanaa (ja on ollut viime kesästä päivittäisessä käytössä, hylkäsin kaikki muut laukkuni samantien)!

      Poista
  2. Upea myös tuo laukku! Mistä olet hankkinut sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin laukun viime kesänä Nykistä; se tuntui kaikkien Pradojen ja Guccien keskellä eniten "omalta", ja hyvin se on palvellutkin!

      Poista
  3. Kivannäköiset housut. Täällä ei tarvitse vielä haaveilla pikkukengissä kävelemisestä. Kumpparit lienee oikea ratkaisu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi olla, että palaan hissunkissun takaisin järeämpiin popoihin, eihän näistä keleistä vielä tiedä.... pikkukengät herättivät töissäkin jo huomiota :-D

      Tulin juuri tallilta, ja siellä piha on sellaista kuravelliä, että tuntui ihan pahalta mennä autoon kuraisissa kengissäni - se kuivunee heinäkuuhun mennessä....

      Poista
  4. Pikkukengät - voi autuus!
    Eikä ole asusi tylsä meikäläisen silmään - just oikea! Ja laukku näyttää ihanan tilavalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aika kepeältä tuntui askellus :-) Ja kiitos, kiva kuulla, ettei tuollainen peruscombo ole ihan blogista ulos huudettava!

      Poista
  5. Kiva asu eikä lainkaan tylsä! Minulle kävi sama. Löysin vuosi sitten Lontoon reissulla todella kivan LK Bennettin laukun ja se ohitti kerta heitolla kaikki haaveilemani designvaihtoehdot. Laatukin on osoittautunut priimaksi.
    Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jäi vähän harmittamaan, etten ostanut Nykistä myös aivan ihanaa LK Bennettin laukkua... kokemusta on vain merkin kengistä, mutta niitä voikin sitten vain kehua!

      Poista
  6. Hui, minä en ole vielä pikkukengillä ulos uskaltautunut. Tosin nyt puhuu nainen, joka kesälläkin yhdistää joskus mekon kanssa bootsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä taas odotan, että saisin sysätä kaikki bootsi, nilkkurit ja niiden sukulaiset syvälle kaapin perälle!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...