3.6.2012

Kenkäaiheessa pysytellen (Converset)

Ostin ekat Converseni jo viisitoista vuotta sitten, ja niistä tuli välittömästi yksi kenkävalikoimani peruspalikoista. Ne kuuluvat kaupunkielämään ja arkeen; niissä käyn ruokakaupassa, jaksan pyöriä shoppailemassa ja lapsen harrastusmenoissa. Ne ovat rennon työpäivän kenkävalinta - onneksi olen sellaisessa työssä, että toimarikin voi tulla tossuissa toimistolle :-)

39 & 42

Matalat ovat itselleni ja jalkaani parhaiten sopivat, nuo yllä näkyvät valkoiset ovat ainoat korkeavartiseni, enkä usko että enää hankin niitä lisää. Tummanisiniset matalat sen sijaan pitäisi hankkia ihan asap!

33 & 39 & 42

Pojallenikin olen ostanut Converseja pienestä pitäen jokaista kokoa, ja siisteinä (ei siis kuvassa näkyvät) nämä käyvät mielestäni jopa juhlavammankin asun kanssa - kunhan ei nyt olla häihin menossa! Meiltä löytyy nyt siis kymmenisen paria pikku-Converseja ja hieno ajatukseni oli, että olisin halunnut ne kaikki esille lapsen huoneeseen, mutta sitä en ole koskaan toteuttanut. Ehkä kuitenkin pääsen joskus antamaan seuraavalle sukupolvelle hyvin pidetyn ja paljon rakastetun tossukokoelman: siinä sitten mitataan miniän fiksuus, kun ojennan ne hänelle!

Nyt valitettavasti pojan oma maku (tai siis kaveripiirien kollektiivinen maku) on päättänyt, että Converset eivät ole cool (voisiko sillä olla mitään osuutta asiaan, että omat vanhemmatkin käyttävät niitä?!) ja että skedekengät ovat niin paljon mageemmat... No, lapsesta viis, ostan hänelle ne seuraavatkin joka tapauksessa ja sillä sipuli - mitäs sitä nyt hyvää perinnettä rikkomaan!

3 kommenttia:

  1. Mä olen hankkinut tänä keväänä ensimmäiset conssuni. Ensin perinteiset mustavalkoiset varrelliset ja perään valkoiset varrettomat nahkaiset. Tykkään kyllä todella paljon! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, minullekin tuli vasta tänä kevään ekat omat consut (valkoiset varrettomat) ja heti ihastuin ihan täysillä. Lapsille olen noita ostanut myös jo monta vuotta ja nyt ihmettelen, miksi vasta nyt itselle..?

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...