30.6.2012

Löytöjä Turusta

Piipahdukseni Turussa oli lyhyt, mutta mukava - kiva kaupunki, jossa voisin hyvin taas asua (jos sieltä löytyisi töitä...)!

Hullahdin ihan ja ostin Sisustuksen Koodista ensin Linumin tyynyn, johon sitten löysin hetkeä myöhemmin Hemtexistä sävyihin sopivan torkkupeiton. Tai oikeastaan se meni niin, että näin peiton jo joskus aikaisemmin, mutta vasta tyynyn nähtyäni palaset loksahtivat kohdalleen.


Vähän vielä silmä totuttelee noin kirkkaisiin väreihin, meillä kun liikutaan muuten täysin beige-valkoinen-harmaa-akselilla... (Ja ystävällisesti älkää kommentoiko tuon palmuvehkan tilaa, kyllä se siitä vielä virkoaa!)

Stockalta löytyi Ralph Laurenin vyö muutamalla kympillä. RL ei muuten ole mikään ykkösbrändini, mutta tässä on niin huomaamattomasti brändäys, ettei se näy edes kuvassa :-)


Ja seuraavaksi: kengät. Kyllä, nämä ovat Eccon sandaalit, mutta "kehtasin" ostaa, kun kerran täälläkin jo hehkutin näitä. Apua, Marimekon mekko ja Eccon kengät muutaman kuukauden sisään, tyhmempikin tajuaa, mitä tässä on tapahtumassa!!
Se, millä itseni yllätin, oli tämä laukku, jonka ostin n. 8 sekunnin harkinta-ajan jälkeen:


Kuvan väri on aika lähellä totuutta, eli poltetun tumma oranssi - niin kaukana normaalista väriskaalastani, mutta näyttää varmasti kivalta väripilkulta mustaa vasten.


Decadent ei ollut tätä ennen tuttu brändi, mutta jo liikkeessä esillä olleet mallit vakuuttivat - ja nettisaitti vielä enemmän! Sain laukun -40% alennuksella, eikä hintaa jäänyt kuin pari sataa, joten tein mielestäni erinomaisen diilin. (Mulberry lähti eilen palautukseen ja nyt ei ole enää paha mieli)

Kävin myös Nina'silla, ja siellä olisi ollut mm. Marc Jacobsin mustat ballerinat ja lakerikorkkarit sopuhintaan, mutta koska olin äitini kanssa liikenteessä, en kertakaikkiaan voinut järkyttää häntä enempää ostamalla vielä lisää tavaraa varsin hurmoksellisen shoppailusprintin jälkeen...

Turussa oli tänään Paavo Nurmen juoksu (10 km, 1/2 ja marathon) ja olisin kovasti halunnut olla mukana juoksemassa, vaikka sen puolikkaan! Iso respect kaikille juoksijoille, oli matka mikä tahansa - taputinkin vienosti ohi menneille juoksijoille, koska muistan miten kivalta kannustus tuntui, kun itse olin ekaa kertaa Naisten kympillä :-) Ja tänään lähden illalla lenkille pitkästä aikaa itsekin.

Mukavaa lauantaita kaikille, olkoon iltanne lämmin ja aurinkoinen - ainakin tunnelmaltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...