29.6.2012

Kiss my Turku

Vietän tänään illan ja huomisen päivän Turussa, olisiko kenelläkään hyviä shoppailuvinkkejä? Olisin ikionnellinen, jos löytäisin olohuoneeseen kivat sisustustyynyt ja edelleen kaipailen myös mustia peruskorkkareita, eli sekä sisustus- että kenkäputiikit kiinnostaisivat. Anyone?!


3 kommenttia:

 1. Turusta löytyy ainakin Sisutuksen Koodi, joka ainakin Muoti mielessä -blogin Anne Malian kuvien perusteella näyttää kiinnostavalta.

  Ja sitten siellä on Nina's, josta löytyy kaikkea syntisen kaunista - niitä kenkiäkin.

  Happy hunting ! =)

  VastaaPoista
 2. Turun valikoima ei kovin kummoinen ole, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa ainakin nuo Koodi ja Nina´s (Linnankadulla). Linnankadun lopusta löytyy myös Donatello, jossa vaatteita ja kenkiä, samoin sieltä löytyy pari kivaa sisustuliikettä, Ottomaani ja Artek. Myös Muotikuun outlet kannattaa tsekata, se löytyy Koodin lähistöltä, Kauppiaskadulta. Muotikuun muut liikkeet ovat Maariankadulla ja Yliopistonkadulla. Kenkäfriikki on Brahenkadulla. Turun Stocka on ihan ankea, mutta Sokoksesta, eli Wiklundilta (torin laidalla) tekee välillä tosi hyviä löytyöjä. Ja jos tykkää tanskalaistyylisestä sisustuksesta kannattaa tsekata Elvina Kauppiaskadulla.
  Mukavaa Turkuviikonloppua:)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...