8.6.2012

Lentokenttäkosmetiikkaa

Mahtavaa olla taas kotona! Nyt ei ole enää työreissuja tiedossa ainakaan ennen syksyä, töitä sitäkin enemmän - mutta töitä voin miettiä taas maanantaina!

Oli taas ihan pakko ostaa pari pikku juttua kentältä, mutta aika halvalla pääsin onneksi tällä kertaa (huomatkaa, miten ulkoistan itseni näistä tilanteista).


Helsinki Day Span kosmetologi painotti kosteuden merkitystä myös epäpuhtaalle iholle, ja tämä superkosteuttava geeli tuntui aivan mahtavalta: se on kevyt ja huumaavan tuoksuinen vielä kaupan päälle.


Tässä toinen hankinta, jonka vien töihin - josko vaikka joskus aina jaksaisin sutaista tätä kynsiinkin asti. Korkin alla on suti, eli levityksessä ei tarvitse sotata omia sormia ollenkaan. Talvella kamalan heikot ja lohkeilevat kynteni ovat nyt pari kuukautta olleet paljon vahvemmat, ja olenkin innostunut lakkailemaan niitä useammin ja värikkäämmin kuin koskaan. 

Huomenna on hyvän ystäväni juhlat, mutta harmikseni huomasin, että on luvattu tosi kylmää ja vähän sateistakin säätä. Höh! No, tunnelma lämmittää kyllä :-)

Joko olette tehneet kaikki kesälomasuunnitelmanne? Omaan lomaani on vielä monta viikkoa aikaa, emmekä ole miehen kanssa tehneet yhden yhtä varausta tai sitoumusta - ja hyvältä tuntuu! Arki on niin täynnä hulinaa, että viisi viikkoa vapaata olemista ihan vain kolmistaan on varsin houkutteleva ajatus. Varmasti mökkeilemme ja pelaamme golfia, mutta yritämme välttää stressaavien minuuttiaikataulujen tekemistä viimeiseen ast - asioilla on kuitenkin yleensä tapana järjestyä vallan mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...