18.6.2012

POMP de LUX pojalle ja net-a-porter äidille

Pelkäsin etukäteen, että tilaamani vaatteet (kokoa 134/140 cm) olisivat kohta koon ylärajoilla kasvavalle pojalle liian pieniä, mutta onneksi olin väärässä. Pari hupparia, t-paita ja uimashortsit olivat kaikki tosi jees.


Ainoa huti olivat nuo punaraidalliset pitkähihaiset (two pack) sillä väri on enemmän vadelma kuin punainen, ja oma silmäni vierasti sitä. Mutta onneksi sain jo diilattua eteenpäin kaverille, jolla on tytär.

Sitten siihen suurempaan kiusaukseen, nimittäin net-a-porterin ale alkoi tänään ja siellähän se Paul & Joe Sisterin mekko möllöttää alennettuna monen muun ihanaisen koltun kanssa. Vaan nyt on pysyttävä kovana, sillä Mulberryn veska kirpaisee niin kovaa, että ihan kaikkeen ei voi sortua - vaikka olen toki jo mielessäni keksinyt ties miten hyviä perusteluja uusille hankinnoille... "Dress like where you are going" - pukeudu jo seuraavaa ylennystä ajatellen, eli viestitä muulle maailmalle, ettet todellakaan ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliasi.

Ja entäs se itsensä palkitseminen sitten?! Mikäs onkaan sen tärkeämpää, kuin tarjota itselleen elämän pieniä (no, suuriakin) nautintoja rankan työrupeaman päätteeksi ja juuri näin loman aluksi?

Ja hei, elämä on lyhyt: käärinliinassa ei ole taskuja, joten miksi sitä pitäisi olla aina niin järkevä ja vain säästää ja kurjistella?
(Joo, toi viimeinen alkoi jo tuntumaan aika teennäiseltä omalla kohdallani...).

Tässä siis mekkoja, joita en osta, kunhan vain ihailen:
Paul & Joe Sister

Katsotaan, miten käy ;-)

2 kommenttia:

  1. Hiphei! Vihdoinkin muistin tulla vastavierailulle ja täältähän löytyi ihana blogi!

    Täytyykin tutkia tarkemmin, mutta hyvältä vaikuttaa jo tuon profiilikuvauksen perusteella. Varsinkin tuo "juoksija, shoppailija ja eineksiin turvautuja" saa multa ison peukun! :-D

    VastaaPoista
  2. No mutta tervetuloa! Kiva kuulla, että peukutettavaa löytyi jo heti sivun ylälaidasta ;-)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...