1.7.2012

Lomavalmisteluja


Lähdemme loman alkajaisiksi saareen ja saaressa pitää olla lukemista. Paljon.

Kerran kävi niin, että kirjat loppuivat kesken, ja kaivoin puuceestäkin kaikki ikivanhat aikkarit, jotta olisi ollut jotakin selailtavaa... Olisin kirjankaipuussani lukenut vaikka keittokirjaa! 

Tuon valitettavan traagisen tapahtuman jälkeen en ole koskaan enää lähtenyt yhtä huonosti valmistautuneena reissuun, en nytkään. Tässä kuvassa fyysisesti mukaan lähteviä kirjoja, joiden lisäksi lataan iPadiin ainakin pari-kolme lisää ihan varmuuden vuoksi. 

Normaalisti en ehdi lukemaan juuri ollenkaan, koska haluaisin syventyä kirjaan kunnolla, enkä vain lukaista paria sivua nopeasti - aikkarit ovat siis arki-illan lukemiseksi paljon toimivampia ja kirjoihin uppoudun lomilla. 

Pyykkiä tässä ehtii vielä pesemään, sillä lähdemme matkaan vasta perjantaina. Tänä vuonna täytyy pakata poikkeuksellisen paljon myös lämmintä vaatetta - jollei nyt sitten jatkuisi tämänpäiväisen kaltainen ihana kesäsää (en enää uskalla ollenkaan luottaa siihen). 

Emme ole vielä sopineet yhtään treffejä kavereiden kanssa, mutta yleensä ainakin pari venekuntaa pysähtyy meillä joka kesä, joten saamme varmasti tervetulleita ex-tempore-vieraita tänäkin vuonna. Yleensä ajoitus menee kaiken lisäksi niin hyvin, että ehdimme olemaan perheen kesken muutaman päivän (ja jo vähän kyllästymään toisiimme), kun joku soittaa ja kertoo olevansa vesillä "matkalla saaren ohi" ja kysyy sauna- ja yösijaa. Kaikki voittavat!

2 kommenttia:

 1. Minä luen nykyään hävettävän vähän, lapsena ja nuorena olin oikein himolukija. Ongelma on vain siinä, että jos aloitan lukemaan kirjaa, en voi laskea sitä käsistäni ennen kuin olen lukenut sen kokonaan. Joskus olen lukenut kirjaa aamukolmeen ja seuraavana aamuna herätys töihin... :-/

  Siksi lukeminen on minulla lomaluksusta, tosin myönnettäköön, että monesti lomalukemiseksi riittää dekkaripokkarit.

  Oikein mukavaa saarireissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomaluksusta nimenomaan, ja kuten omastakin kirjakasasta näet, aika kevyellä linjalla mennään :-) Jos Marian Keys tai Katy Regan olisivat tuotteliaampia, olisivat heidän kirjansa automaattinen valinta mukaan - mikään ei voita hyvin kirjoitettua Chick Litiä!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...