24.7.2012

Golfmuotia

Jo ennen kuin kiinnostuin itse pelistä olin sitä mieltä, että golftyyli on kivan preppy (etenkin Glorian golfkuvat, joissa tosin usein mentiin enemmän muodin kuin lajin ehdoilla). Ja jos osaisin pelata yhtään paremmin, kikkailisin vaatteilla ja tyylillä paljon enemmän...nyt yritän lähinnä sulautua ympäröivään maastoon mahdollisimman hyvin, jotta mahdollisimman harva näkisi, kuka se tunari onkaan, joka töpsöttelee niitä 3m. duffejaan.

Näissä kuvissa on Anna Rawson, jolla on ihan oma, mahtava tyyli - sen lisäksi, että hän on myös maailmanluokan pelaaja ;-)
Golfkengät ovat myös muuttuneet tosi paljon parin vikan vuoden aikana - ehdottomasti parempaan suuntaan!

Golfkenkä näytti ennen tältä

Tässä uutta tyyliä - nämä ostaisin heti jos keksisin miksi tarvitsen vielä neljännet kengät, kun tähän mennessä pelattuja kierroksia on alla kolme...

Niken korishenkistä street-tyyliä

Footjoyn (perinteinen golfbrändi) pelkistetty malli
Logiikkani menee siis niin, että mitä parempi pelaaja on, sitä näyttävämmin/ persoonallisemmin voi pukeutua - onneksi on vaikkapa laskettelu, jossa pääsen tai ainakin pääsisin halutessani pätemään vaatteilla (vaikka aika konservatiivinen olen rinteissäkin). Ehkä ostan ensi kaudelle kultaisen kypärän tai jotakin!

Ja golfin suhteen asian voi ajatella vaikka niin, että onpahan vielä yksi lisäsyy harjoitella kovempaa ja saada tasoitusta laskettua ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...