31.7.2012

Takaisin maankamaralla

Olipas aikamoisen hurja ja hieno purjehdusreissu! Emme saaneet mitään turistiversiota, jossa lillutellaan lähes tyynellä merellä ja kuunnellaan veden liplatusta ja purjeen hiljaista huminaa, vaan ihan HC-menoa, jossa vene kallisteli kunnolla, tavarat sinkoilivat hytissä ja lapset kiinnitettiin naruilla veneeseen kiinni, jotta eivät lipsahtaisi mereen! 14 m/s. on kova tuuli vaikka maankamarallakin, meidät se siivitti parhaimillaan reilusti yli kymmenen solmun vauhtiin.

Tässä muutama kuva matkan varrelta - siinä hurjimmassa vaiheessa ei tullut mieleen kaivaa kameraa taskuun, keskityin vain katselemaan horisonttiin ja bongailemaan lapsen kanssa suurimpia aaltoja. Ei muuten kyllä pelottanut yhtään, mutta vähän huono oli tuli (onneksi se meni ohi).

Illalla Hangossa oli kaunista - tosin hetki tämän jälkeen alkoi hurja ukkonen ja salamointi.

Sisäreitillä oli huomattavasti tyynempää - nyt ehti jo kuvaamaankin.

Melkein auringonpaistetta!


Lauttasaari ja mieletön taivas


Kaunis Helsinki.
Tässä vaiheessa harmitti, ettei ollut pokkaria kummempaa kameraa.

Purjeet on jo laskettu ja melkein perillä...
Purjehdusmuotiakaan en pääse tässä esittelemään, sillä yksinkertaisesti päälläni oli kaikki vaatteet, jotka olin pakannut mukaan. Päällimmäisenä untsikka & kuoritakki-combo...

***
Huomaa, että tosi monet ovat palanneet töihin tällä viikolla, sillä eilisen saldo oli lähes sata sähköpostia - tieto, jonka olisin voinut tässä vaiheessa omaa lomaa jättää vaikka näkemättäkin... Vaan minkäs teet, kun luku (joka vieläpä kasvaa ihan koko ajan) huutaa iPhonen ruudussa punaisessa pallurassa joka kerta kun luurin ottaa käteensä.

Tällä viikolla olisi tavoite pelata vielä pari kierrosta golfia, ehkä päästä ratsastamaan, inventoida lapsen vaatekaappi (ja poistaa kaikki pienet vaatteet tilaa viemästä) ja löytää jostakin remppamies hoitamaan meidän vessaremppa, joka tuntuu ihan toivottomalta projektilta. Ilmeisesti tuollainen viikon projekti on niin pieni, ettei se kiinnosta ketään :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...