6.7.2012

Remonttihommia tai ainakin -suunnitelmia

Siis voi jestas, että voi olla vaikea löytää remonttiväkeä pääkaupunkiseudulla! Osa ei vastaa yhteydenottopyyntöihin ollenkaan, osa tulee käymään, muttei koskaan palaa asiaan, ja osalla taas olisi aikaa vasta puolen vuoden päästä... Huoh! Asiaa hankaloittaa vielä se, että haluaisin ottaa meille sellaiset tyypit, jotka ovat tehneet jo tutuille hommia ja tulevat suositusten kera - joo, ei todellakaan helpota etsintää!

No, nyt näyttää lupaavalta ja olen päässyt niinkin pitkälle kuin kalusteiden etsintään, eikä sekään ole mitään ihan simppeliä. Tai olisi, jos tilaa olisi enemmän,  mutta koska vessa on juuri tuon mallinen kuin se on, eikä mitään seiniä aleta siirtämään, saa altaan syvyys olla maksimissaan 34 cm (muuten siihen lyö lonkkansa joka kerta vessaan tullessaan, se saattaisi alkaa ärsyttämään jossakin vaiheessa). Suurin osa altaista ja kaapeista on yli 40-senttisiä, tai sitten törkeän rumia "remonttialtaat"-kategoriaan kuuluvia, joten valinnanvaraa ei todellakaan ole paljon. Olen jo moneen kertaan kiertänyt kaikki lähialueen K-Raudat, Bauhausit ja Laattapisteet siinä toivossa, että sinne ilmestyisi yhtäkkiä pieniä, tyylikkäitä ja mielellään puoli-ilmaisia allaskalusteita, mutta näin ei ole käynyt.

Mutta tänään onneni kääntyi ja ankaran googlailun lopputuloksena olen löytänyt peräti kolme eri valmistajaa, jotka tarjoavat hyviä ratkaisuja.

Kuvat esitteistä napattuja, pahoittelen huonoa laatua!
Keskimmäinen valkoinen setti on kokoonpanoltaan aika lähellä sitä,
mitä vessaan mahtuu (allas voisi mielellään olla leveämpi, vaan ei syvempi).
Siis voi ilo ja onni, saatan saadakin toivomani minimalistisen altaan nykyisen kammottavan kaarevan tilalle! Ja kuitenkin sen kokoisen, että siinä mahtuu lapsikin pesemään kätensä ilman, että vedestä on suurin osa seinillä ja lattialla.

Sitten vielä laattoja valitsemaan... Lattia on kiiltävä valkoinen, ja se jää. Kalusteista ajattelin myöskin valkoisia, joten niiden taustaseinä voisi olla vaikka tummanharmaa, jos muut seinät olisivat suurta valkoista laattaa. Vai menikö toi tyyli jo ajat sitten, pitäisikö räväyttää ja valita pronssinhohtoinen tai vaikka tapettia imitoiva seinä? Ja kannattaako sitä sitten piilottaa kalusteiden taakse lainkaan? Vielä niin paljon pohdittavaa ja päätettävää...

No, me lähdemme tänään vihdoinkin saareen ja oikea loma voi alkaa; siellä voin vaikka inspiroitua luonnon sävyistä tai jotakin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...