14.7.2012

Fake tan gone really, really bad

Tästä aiheesta ei ole kuvaa, eikä tule!

Sain mahtavan neronleimauksen: tajusin, että itseruskettaja kannattaa levittää pihalla, jotten sottaa kylppärin kaakeleita. Fiksua!

En vain osannut huomioida sitä, että tänään tuulee, ja näin ollen tuuli vei puolet suihkeesta mennessään ja se toinen puoli osui ties minne. Yritin siinä puhurissa sitten vain sinnikkäästi sumutella sitä tosi paljon, jotta ainakin vähän onnistuisi osumaan koko alueelle (eli jalkoihin).

Näin äsken jalkani ja voi hyvä luoja, miten laikukkaat niistä tuli! Nyt en tiedä, pitäisikö huomenna vain levittää sitä entistä enemmän siinä toivossa, että väri tasoittuisi vai aloittaa kiivas ihonkuorintaoperaatio?!

Apua?!

4 kommenttia:

 1. Kuorinta. =)

  Miksi itserusketava tarttuu liiman tavoin niihin läikkiin ? Ei meinaa kulua pois sitten millään, ja sitten niissä kohdin, joissa se on hyvin, häipyy nopeasti ? Näin, vaikka olisi laittanut ennen itseruskettavaa kosteusvoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mulla on onneksi sellainen Garnierin heavy duty -kuorintavoide, kokeilen sitä. Ja onneksi tänään ei ole shortsikeli!

   Poista
 2. Ou nou. Tuo kuorinta voi hieman helpottaa, mutta ei se todennäköisesti auta kuin sen ekan kerran. Onko sulla sellaisia kuorivia suihkukintaita? Jos on niin kokeile niillä. Ja jos sulla on marseillesaippuaa niin hiero sitä ensin niihin kintaisiin ja sitten ihoon. Tuolla konstilla olen saanut omat harhalaukaukseni siedettävän näköiseksi

  Sun onneksi ei ole shortsikeli enää ikinä. Ainakaan tänä vuonna:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuorivaa suihkukinnasta, mutta voiko ollakaan parempaa syytä ja hetkeä hankkia sellainen kuin nyt?

   Ja joo, eipä tarvitse huolia shortsikeleistä ainakaan seuraavaan viikkoon... Juoksin tänään lenkillä lyhyemmissä capreissa, mutta yritin juosta niin kovaa, että jalkani näyttäisivät vain ihailtavan ja _tasaisen_ ruskeilta (antaen ymmärtää, että olisin juossut säännöllisesti tosi paljon ja siten ruskettunut).

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...