15.7.2012

Minä ja Roaccutan (ja Kiehl's) :-(

Surulliset mittasuhteet saanut taistelun näppylöitä vastaan huipentui  eilen ihotautilääkärin vastaanotolla: lääkäri katsahti kerran leukaani päin (tai no, ensin huoneeseen tuli paisunut leuka, sen jälkeen loput vartalostani) ja kysyi pari kysymystä, joiden jälkeen hän totesi, että koska "olet varmaan jo kokeillut ihan kaikkea", ei jäljelle jää muuta vaihtoehtoa kuin Roaccutan, tuo aknelääkkeistä synkin.

Oma hoitoni poikkeaa tavallisesta: normaalisti Roaccutania syödään monta kuukautta putkeen ihan päivittäin, minä taas syön sitä n. 5 päivää kuukaudessa ja sen pitäisi auttaa - en kyllä googlettamalla löytänyt ketään, jolle olisi määrätty samanlaisia minikuureja, joten olen vähän ymmälläni.

Lisäksi olen vähän huolissani, sillä lääke on tosiaan supervahva ja apteekkari pelotteli jo lukuisilla sivuvaikutuksilla: hiukset voivat lähteä päästä, huulten iho kuoriutua kokonaan pois, muukin iho kuivua halkeamille asti. Jes, ei enää näppyjä, mutta muuten kävelevä freak show!

En tiedä, olinko jotenkin kuvitellut, että ihotautilääkäri heilauttaisi pari kertaa taikasauvaansa ja antaisi ihmerohdosta lasillisen ja olisin sillä selvä, mutta masennuin silti, kun sain lääkkeet käteeni. Itkua tihrustaen ostin ensin jo heti apteekista La Roche Posayn turbohuulirasvaa ja superkosteuttavaa geelivoidetta (jota kohta sivelen verta vuotaviin haavaumiini) ja sen jälkeen puolijuoksin Kiehl'sille, mistä ostin elämäni kalleimman (70€) vartalovoiteen lisälohdutukseksi.Kiehl'siltä saa aina hulppeat kaupanpäälliset, tämä käsirasva tuli
siis ihan ilmaiseksi huokean Argan Body Lotionin kylkiäisenä.

No, onneksi vartalovoide on kaiken muun hyvyyden lisäksi reilun kaupan tuote, eli joku onnellinen vähosaisempi hyötyy omasta kurjuudestani. Ei mitään itsesäälia, huomaatteko?!

Huomatkaa myyvät sanat "intensive" ja "long-lasting efficacy"

Näillä siis mennään ainakin vuoden loppuun, pitäkää peukkuja, että tästä olisi jotakin iloa! Ironista tässä on se, että mm. moni kosmetologi on ihastellut pisamaista ja muuten niin hyväkuntoista ihoani, mutta hormonijytkyjä vastaan olen silti aseeton.

Yäk, käytin juuri sanaa jytky. Over and out.

2 kommenttia:

 1. Siis miten sulla tuollaisia ongelmia on? Onko ollut aikaisemmin? Tsemppiä paiseiden poistoon.

  Kerro sitten onko Argan hintansa väärti, voin mennä ostamaan oman pullon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutaman vuoden verran noita hormoneihin liittyviä rumiluksia, jotka paukahtavat aina samaan paikkaan leukaan (joskus joku voi eksyä otsaan/ ohimollekin), mutta olen tähän asti elänyt niiden kanssa riitaisaa yhteiseloa ja nauttinut niistä viikoista, jolloin iho on hyvässä kunnossa. Nyt vain meni lopullisesti hermot, kun kaikkien aikojen vittumaisin paise pullahti leukaan - ja siinä se on muuten edelleen...

   (Pardon my french, mutta mikään muu voimasana ei ole riittävä)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...