23.7.2012

Pääkalloteemaa ja kylpyläelämää

Lapsi on (onneksi) kasvanut jo Muumi-vaiheesta ohi - Väski-vaihe onkin ihan kiva! Kyseessä on siis niinikään Naantalissa sijaitseva merirosvohenkinen seikkailupuisto vähän isommille lapsille. Saareen mennään veneellä, matka kestää vartin verran ja on jo itsessään (kauniina päivänä) varsin mukava taival.

Saaressa on erilaisia rasteja, osa helpompia (etsi pääkallot merirosvolaivan kannelta) ja osa vaativampia (kalliokiipeilyä); ihan kaikkia ei 8-vuotias saanut omin avuin suoritettua. Aikaa siellä vierähtää helposti useampi tunti, etenkin jos väkeä on paljon ja rasteille joutuu jonottamaan.

Lammaskuva on vähän kiireessä tärähtänyt: en voinut uskoa silmiäni, kun ne pokkana tepastelivat kahvilaan sisälle. Kaupunkilaislapsen mielestä juuri lampaat ja etenkin karitsat olivat loppujen lopuksi koko Väskin vaikuttavin juttu jousiammunnan lisäksi!

Naantali on mahtava kesäkaupunki! Jos joskus toteutamme venehaaveemme, voisin hyvin kuvitella itseni Naantalin vierasvenesatamaan päivää paistattelemaan ja drinksuttelemaan ihan vuosittain :-) Koirakin tykkäsi, kun sai putsata jäätelökupin puhtaaksi.

Kylpylän arvolle sopiva kaara: hieno, vanha Rolls Royce.

Yövymme siis kylpylässä ja ehdimme päivän päätteeksi vielä ulkoaltaaseen lilluttelemaan.Naantalin kuuluisa aurinko laskemassa.


(Edit: olimme Naantalissa jo viikonloppuna, ennen Poria, mutta tämä postaus jämähti iPadille enkä saanut sitä liveksi kuin vasta nyt. Ihan vain siltä varalta, että joku tosi tarkka lukija ihmettelisi, miten olemme jo ehtineet laskevan auringon äärelle...)

2 kommenttia:

  1. Me lähdemme huomenna Naantaliin. Toivottavasti ei sada. Ajattelin ensin jakaa porukan kahtia, osa Väskille ja osa Muumimaailmaan, mutta nyt menemmekin kaikki katsomaan Muumeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luvattu ihan aurinkoista, joten hyvää reissua vain! Trapin pihasta saa tosi hyvää pizzaa :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...