19.10.2012

(etä)päivän asu ja uusi koru

Otsikkokin jo kertoo, että tein tänään etänä hommia ja hitsit, miten tehokasta se olikaan! Ei palavereita, ei keskeytyksiä, enkä juurikaan edes vastannut puhelimeen - ainakaan vieraisiin numeroihin :-) Tosin hommia jäi vielä sen verran kesken, että voisi pitää vielä maanantainkin samaan syssyyn samanlaisessa moodissa...

Sen verran pistin nenää talon ulkopuolelle, että piti löytää astetta verkkareita siistimpää asua. Kas tässä:Ei kamalan formaalia kuitenkaan :-)
Neule Tiger, huivi Diesel, farkut Gap, vyöstä ja kengistä en kyllä muista.
Ostolakkoni taipui tänään hieman, vaikka pyristelin kovasti vastaan - J. oli vain niin kova suostuttelemaan, etten voinut vastustaa! Keskustelu meni näin:
- tuletko mun kanssa Bossin ja Dayn ystävämyyntiin?
- joo, tuun!

Innokkaasta etsimisestä ja sovittelusta huolimatta en sitten kuitenkaan löytänyt oikein mitään, joten ei tullut kamalan suurta lovea kukkaroon. Tämä kiva koru tarttui kuitenkin mukaan - johan siitä onkin yli viikko, kun ostin edellisen (ja laskin, että tässä on kuukauden sisään tullut hankittua kolme korua...)!

Olen siis onnistunut selittämään ostolakon itselleni niin, että korut rajataan sen ulkopuolelle?! Niille on kai joku eri kustannuspaikka.

Nyt katsomme koko perhe Vain elämää -ohjelmaa, joka selvästi vetoaa enemmän meihin vanhempiin kuin 9-vuotiaaseen, joka ei tunne biisejä eikä siten herkisty Jonne Aaronin Dingo-versioinnista samalla tavoin kuin minä :-)

Veimme yhdessä koiran iltakävelylle, poika ja minä. Siitä on muodostunut kiva yhteinen jutteluhetki: poika höpöttelee niitä näitä, ja minä lähinnä kuuntelen. Aina välillä höpötyksen joukkoon voi lipsahtaa jotakin vähän syvällisempääkin vähän vahingossa, ja etenkin silloin yritän olla keskeyttämättä juttua omilla viisasteluillani, jotta lapsi saisi purettua sydäntään. Toivottavasti tämä iltakävelytapa jatkuu meillä mahdollisimman pitkään; tulen varmasti muistamaan kävelymme vielä vuosienkin päästä.

4 kommenttia:

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...