11.10.2012

Päivän asu ja ihan paras nude


Vähänkö nykymuoti on ihanaa, kun collegepaita on toimistokelpoinen vaate ja vieläpä nahkahameen kanssa! Revittelen nyt rajojani oikein isosti, sillä harmaan ja ruskeiden sävyjen yhdistäminen on tyylikirjassani yhtä paha faux pas kuin tummansinisen ja musta kombinaatio! (ja siitä tuleekin mieleeni, että ostin Tigerin musta-sinisen huivinkin tässä taannoin...)

Kollaasiin pääsi mukaan myös uusi löytö, YSL:n "kevyt beige"-sävy, johon olen kovin tykästynyt - enkä vähiten sen hyvän pysyyvyden vuoksi, sillä kenelläpä nyt olisi aikaa tai halua lakata kynsiään joka toinen päivä?!

Eilinen väsymys oli onneksi ohimenevää, eikä minkään flunssan alkua. Tänään ehkäisin olotilan nukkumalla ihanat reilun vartin torkut, ihan parasta! Sitten jaksoinkin viedä koiran tunnin kävelylle ja muutenkin järjestellä kämppää huomisia siivoajia varten. Kyllä huomenna kelpaa poksauttaa perjantaipullo auki, maltan tuskin odottaa!

Posted via DraftCraft app

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! Siis todella. Kenen toi hame on (siis sun, mutta mistä olet ostanut)? Mä olen etsinyt kuumeisesti harmaata collaria muttei ole vielä tärpännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Hame on ikivanha, taitaa olla Part Twon: ikivanhuuden huomaa etenkin siitä, että saan sen vain vaivoin pujoteltua päälleni, niin kapoinen se on. Collari on heräteostos GAPin verkkokaupasta: tilasin siis lapselle alevaatetta ja tuo lipsahti alehintaisena (!) ostoksiin mukaan :-)

   Poista
  2. Ok. Mä niin kopsaan tuo asun. Ei puutu kuin paita ja hame:)

   Poista
  3. Haha, jos voisi peukuttaa, niin toi kommentti olisi saanut virtuaalikehut!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...