28.10.2012

Kettutyttö, minäkö?

Tänään on äänestyspäivä ja tein juuri vaalikoneen löytääkseni sopivan ehdokkaan. Viidestä top-ehdokkaasta neljä edustivat "omaa" puoluettani, mutta olipa joukkoon eksynyt yksi persukin - ja kun katsoin tulokset läpi kysymksittäin, niin aika lailla samaa mieltä olimme olleet monesta asiasta. Pelottavaa!

Eläintensuojelukysymys on kyllä sydäntäni lähellä, mutta kyllä otsikko viittasi taas tuonne tyylipuolelle - eihän tässä parane liian syvälliseksi heittäytyä! Eksyin viime viikolla Petikon suuntaan ja ajoin hetken mielijohteesta Merkkitavaratalon pihaan; olen edellisen kerran käynyt siellä varmaan kymmenen vuotta sitten, mutta siellä se edelleen tönötti vanhassa tutussa paikassa. Liikehän myy useammankin suomalaisen merkin jämä(?)eriä, nyt muistan ulkoa ainakin nämä: Lego, Timberland, Elle, Rils, Gustav, More & More, Marlboro. Olisin mielelläni ostanut lapselle jotakin, mutta koot olivat pääsäntöisesti aika pieniä (poikien Timbeä koossa 128 cm oli paljon!).

Itselleni ostin tämän paidan, jonka kuviot mielsin ensin kissoiksi.


Tarkemman katselun ja lopulta vielä baariäänestyksen (kyllä, minä baarissa!!) jälkeen kuvio tulkittiin yksimielisesti ketuiksi.


Tykkään värisävyistä tosi paljon. Paita toimii testatusti ainakin keskisinisten farkkujen kanssa, ja kaapissa on myös tummanruskea, vähän kellohelmainen hame, johon ajattelin tämän yhdistää.

Valitettavasti paita ei ole silkkiä (kartan lähtökohtaisesti viskoosia ja muita keinokuituja), mutta olipahan sitten myös edullinen -> voin suhtautua siihen niin, ettei sen tarvitse roikkua vaatekaapin perällä ihan ikuisesti...

Ulkona on niin hieno auringonpaiste, että yritän nyt houkutella perhettä pihalle kanssani. Laters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...