18.10.2012

Houkutuksia joka puolella...

Netissä, jääkaapissa, ruokapöydällä... Haribo täytti 25v. ja lahjoitti kaikille juhlavieraille "pari" karkkipussia; J.Crew lähestyi newsletterillä ja hyvillä tarjouksilla (huomatkaa farkkupaita!); cava on kaapissa viikonloppua odottamassa.

Nyt lähden Dancen liveihin (kaloriton, alkoholiton ja ilmainen houkutus), mukavaa iltaa!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa iltaa Dancen livessä.
  Kuulin radiosta mainoksen, että sinne saa ostaa lippuja ja olen sen jälkeen tuijottanut kalenteriani kuin ihmettä vaatien, että joku torstai-iltani olisi vapaa ja sille illalle saisi vielä lipunkin. Mitä todennäköisemmin joudun seuraamaan koko loppuohjelma digiboxilta tallennettuna, en edes suorana enkä livenä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset, oli nimittäin aivan huikea! Etenkin illan vogueing-esitys oli upea!

   Poista
 2. Houkutuksia on nyt liikaakin, mulla kahtena iltana peräkkäin kosteat illalliset. :-P Lauantaina onneksi vähän kevyempi meno, kun menen sinne muotimessuille.

  Minä kävin edellisellä kaudella katsomassa Dancen liven, olisipa upeaa päästä katsomaan finaalit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh,kaksi iltaa peräkkäin voi olla aika hevi setti! Mä olisin halunnut myös sinne muotimessuille, mutta menenkin HIHSiin (Horse Show, siis). Ja ensi viikolla on uuden Bondin ensi-ilta, ja sitten on erilaisia tiimi-illallisia ja vaikka mitä. Ai niin, pikkujoulutkin vielä!

   Olen joulukuussa NIIN loman tarpeessa ihan kaikista näistä iltamenoista, saati sitten töiden puolesta (joita muuten teen parhaillaan etänä, siis ihan oikeasti!)!!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...