27.10.2012

Light DIY

Olkkari sai taas uuden tyynyn, kun saimme vihdoinkin ommeltua tuon sohvan vasemmassa kulmassa näkyvän mustan lehtikuvioisen ison tyynyn. Tärkeänä ompeluapuna projektissa oli poikani, joka on koulussa harjoitellut ompelukoneen käyttöä ja joka surruutteli hienosti suoria saumoja - eihän tuossa itse asiassa mitään muuta ollutkaan :-)

Nyt on kunnon löhötyyny, kun nuo yläkuvassa etualla näkyvät ja sinänsä ihan nätit pikkutyynyt (jotka tilasin taannoin Etsystä) ovat kyllä aivan onnettomat ruikulat ja toimittavat pelkkää koristeen virkaa.

Miehen mielestä tyynyjä on nyt liian monta (ja kaikki erilaisia!), mutta voiko nyt niin ollakaan?! Ja uskallan kyllä väittää, että aika harmoninen värimaailma on edelleen säilynyt - en sitten rohjennut tuoda olkkariin mitään uutta värisävyä, vaikka sainkin teiltä hyviä ehdotuksia...

Täällä on muutenkin pienimuotoinen siivous- ja järjestelyoperaatio käynnissä, sillä meillä juhlitaan parin viikon sisään useampaankin otteeseen erilaisia merkkipäiviä. Mies kiillotti juuri kaikki (!) hopeat kynttilänjalkoja myöten ja itse ajattelin kohta käydä "vierashuoneen" kimppuun. Nuo lainausmerkit tulevat siitä, että se näyttää tällä hetkellä erehdyttävästi täpötäydeltä varastohuoneelta...


Toin vielä tämän pikkulampun lapsen huoneesta takkahuoneeseen, sillä tuntui vähän riskaabelilta pitää perintö-Tynelliä viikareiden leikkivyöhykkeellä... Se ei ole ihan identtinen tuon olkkarin lampun kanssa (kupu on hieman erilainen), mutta tarpeeksi lähellä kuitenkin muotokieleltään.

Illalla siis ohjelmassa Talentia livenä ja siihen asti monenlaista kotihommaa. Kivaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihan kuin olisin kuullut tuon "liikaa tyynyjä" joskus aikaisemminkin - ai joo, omalta mieheltä! :-D Mutta minä olen kyllä siihen syytön, sillä tyttö rahaa sinnikkäästi työhuoneen sohvan tyynytkin olohuoneeseen. Sillä taitaa olla joku pesänrakennusvietti.

  Oi miten hauskaa nähdä nyt muiden olkkareita, kun oma on nyt ollut työn alla. Kivoja nuo mustat yksityiskohdat muuten vaaleassa huoneessa! Lamput sopii oikein hyvin yhteen vaikka ovatkin eri värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eihän teillä ollut (ainakaan viimeisimmissä kuvissa) paljon tyynyjä?! Tai ehkä ne olivat kuvaushetkellä juuri majan osina :-)

   Poista
  2. No ehkä mä olin pikkaisen stailannut kuvaa varten... ;-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...