1.10.2012

Uutta lookia kaivaten

Arvatkaa, mitä haluan itselleni tältä naiselta? Joo, noi ihanat vaatteet (Boden!), mutta ennen kaikkea nuo hiukset! Siis aivan ihana malli ja leikkaus, voisin tältä seisomalta juosta suoraan kampaajalle: sisälläni asuva lyhyttukkainen nainen haluaa välittömästi esille, hus hus pitkä tukka!Selventääkseni tätä yhtäkkistä mielihalua: mulla on ollut -viimeistä kahta vuotta lukuunottamatta - "ihan aina" tosi lyhyet hiukset, siis ihan poikatukka. Kasvatin sen puolipitkäksi ja kyllähän vaihtelu virkistää, mutta nyt alkaa selvästi olla aika palata siihen omimpaan lookiin. Hui, alkoi vähän jännittämään!

Posted via DraftCraft app

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis malli! Upea muutos tulee varmasti.

  Itse olin lyhythiuksinen todella pitkään ja vasta äitiyslomalla kasvattelin tähän puolipitkään. Lisäksi hiukseni olivat tooodella punaiset monta vuotta. Nyt en enää voisi siihen palata, se juna meni jo. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kumpi juna meni: punainen vai lyhyt? Mulla on vaihdellen vähän punertava (nyt) tai sitten tuollainen kuin tuolla naisella kuvissa (kesällä).

   Polttelee tosissaan leikata tukka, mutta toisaalta vieläkin mietityttää, koska en usko että enää koskaan jaksan kasvattaa sitä pitkäksi ja olen tästäkin mallista saanut yllättävän paljon positiivista palautetta. Mutta ehkä aika aikaansa kutakin...

   Poista
 2. Joo siis multa itseltäni meni jo se punainen juna. Mulla taisi olla päässä kaikki nuo sävyt jotka tuossa sun sivupalkin zalandon mainoksessa on! :-D Välillä siis melkeinpä räikeän punaista, mutta myös kaikki hillitymmät sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis häh. Ja nyt se zalandon punaisten vaatteiden mainos katosi kokonaan!?

   Poista
  2. Joo, mulla on sellainen tosi fiksu mainossysteemi täällä, joka ymmärsi että sun punainen juna meni jo :-)

   Poista
  3. Buhahaa! :-D Hyvin keksitty!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...