30.9.2012

Päivityksiä ja lisäyksiä

Huomasin nyt vasta, että blogini "Näitä seuraan" -lista tuossa oikealla ei päivitykään automaattisesti samalla kun liityn uusiin blogeihin lukijaksi, vaan kaikki blogit täytyy käydä lisäämässä sinne erikseen epäloogisen Ulkoasu-polun kautta. Olen löytänyt monta kivaa, (itselleni) uutta blogia, mutta vieläkin mahtuisi lisää listoille. Ja olisin myös nöyrän kiitollinen, jos te lukijani voisitte nähdä sen vaivan, että lisäisitte blogini omille listoillenne, sillä tosi paljon tulee lukijoita teidän suositumpien bloggareiden siivellä :-)

Tämä Blogger tuntuu muutenkin joiltakin osin aika vanhanaikaiselta, ikään kuin Googlea ei niin kiinnostaisi kehittää palvelua eteenpäin. Viimeisin uutuus taitaa olla nuo dynaamiset bloginäkymät, jotka eivät nähdäkseni ole saavuttaneet suurta suosiota. Samaan aikaan monta aika yksinkertaiselta tuntuvaa asiaa uupuu, esim. kuvien monipuolisempi käsittely suoraan tässä tekstin kirjoitus -näkymässä ja monet muutkin muokkaukset, joihin nyt vaaditaan html-osaamista (mitä minulla ei selvästikään ole!).

*****

Kävin Ikeassa ja ostin pakollisten kynttilöiden lisäksi tätä Stockholm Blad -kangasta, josta ajattelin ommella pari tyynynpäällistä olkkariin. Normaalisti en jaksaisi vaivautua ompelemaan itse, mutta poika on innostunut koulussa ompelukoneen käytöstä ja niinpä ajattelin, että tämä voisi olla meille kivaa yhteistä tekemistä. Lisäksi lasken sen varaan, että hän on nyt jo taitavampi ompelija kuin minä ja osaa ratkaista kaikki mahdollisesti eteen tulevat ongelmat :-)

En nyt pidättelisi henkeäni tämän valmistumisen suhteen, mutta ehkä vielä joskus palaan aiheeseen täälläkin...

2 kommenttia:

  1. Tää bloggerin alusta on tosi syvältä, ollut sen kolme vuotta kun olen täällä blogannut. Mutta enpä ole saanut aikaiseksi muuttaa mihinkään. Enkä ole koskaan jaksanut päivittää tuota listaa, kun sekin on tehty niin hankalaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syvältä on, joo, mutta on kyllä vaihtamisen kynnyskin aika korkealla, kun ei tee tätä ammatikseen (*tirsk*).

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...