26.9.2012

Yleisön eteen

Sain tänään tietää, että pääsen/joudun puhumaan parin sadan hengen yleisölle tässä pikapuolin. Sen lisäksi, että pitää miettiä ja harjoitella itse puhe, pitää yhtä suurella hartaudella ja pieteetillä miettiä päivän asu. Siis apua, eihän mulla ole mitään päälle pantavaa!

Toisaalta haluan näyttää ammattimaiselta ja uskottavalta, toisaalta taas rennolta ja helposti lähestyttävältä (ei siis sama asia kuin "helpolta"). Housupuku on liian virallinen, eikä mulla sellaista olisikaan. Farkut taas liiankin rennot. Jäljelle jää tietysti mekko, aina toimiva ratkaisu!

Joku tällainen malenebirgermekko olisi ihan nappivalinta!


Yritän pitää ajatukseni pukeutumisessa, jotta koko totuus (KAKSI SATAA!! VALTAVA YLEISÖ!!) ei ihan vielä menisi tajuntaan...

Posted via DraftCraft app

2 kommenttia:

 1. Mulla on tuollaisiin "isolle yleisölle" tilaisuuksiin ihan erilliset vaatteet. Mustia mekkoja kaikki, sellaisia turvavaatteita:)

  Tsemppiä, hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Mun kohdalla tuntuu olevan ihan herran haltuun, miten esitys sujuu: on niitä keikkoja, joilla yleisö ensin pissii alleen (naurusta) ja minut kannetaan kultatuolissa salista ulos...ei, kun se olikin yksi leffa... no mutta, sitten on niitäkin valitettavia kertoja, kun jotenkin jäädyn vähäsen ja tiedän itsekin, ettei mene ihan putkeen, mikä sitten tietysti vain pahentaa tilannetta.

   Hyvä valmistautuminen ja usko omaan asiaan ja sanomaan ovat parhaita lääkkeitä, joten aion todellakin treenata! Ja miettiä vaatteitani tosi paljon.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...