4.9.2012

Vika kesäasu

Toppi Malene Birger
housut Esprit
tossut Le Coq Sportif
Näitä punaisia housuja tuli pidettyä aika useinkin kesällä, mutta jostakin syystä ne eivät päätyneet kuviin ollenkaan. Nyt sunnuntaina ne olivat jalassa varmaan viimeisen kerran, sillä syyssäähän ne eivät kyllä enää istu. 

Remppa lähti tänään hyvin rivakasti käyntiin (kaikki vanhat laatat poistettu ja yksi seinä jo uudelleen laatoitettu!), vaikka enhän minä ollut täällä sitä näkemässä, koska menin jo hyvissä ajoin ennen kahdeksaa töihin. Päivä venyi lähes kuuteen ja ehdin niukin naukin Kalustetukkuun maksamaan uusia kalusteita: sieltä siis sai 30 cm "syvän" altaan, mitä monenkaan valikoimista ei löytynyt.  En ole nähnyt allasta livenä vielä ollenkaan, joten toivottavasti se on sellainen, kuin mitä kuvien perusteella kuvittelen sen olevan (tämäkin siis ihan nettiostos!).

Sieltä kaahasin kotiin (matkalla "kadonneen" lapsen metsästystä, kun kännykästään oli loppunut akku - miten sitä ennen pärjättiin ilman kännyköitä?!). Kävin kotona vain kääntymässä, ja sitten K-Raudan kautta Bauhausiin wc-pytyn vaihtoon. Heräteostoksena päätin myös uusia valokatkaisijan ja sähköpistokkeen - toivottavasti ne nyt tulivat kerralla oikein! Bauhausin Kotipizza pelasti iltani/päiväni, sillä en ollut syönyt siihen mennessä muuta kuin sämpylän ja pari karjalanpiirakkaa, koska koko päivä oli vain pitkä, perättäisten palavereiden sarja. Miten joku voi käydä töissä ja rakennuttaa taloa samalla?!


Uusi J.Crew'n laukku sai muuten työkavereilta monta kehua, mikä oli mukavaa :-) Kai muistin mainita, että nahka on tosi pehmeää ja paksua, voisi olla vielä tuplat kalliimpikin laukku materiaalinsa perusteella? 

Tein myös hiljaisen lupauksen olla ostamatta yhtään uutta laukkua ennen ensin vuotta. Ainakaan mitään tuollaista isoa, joku pikkulaukku voi ehkä olla tarpeellinen... Tästä saa muistuttaa, jos alan haikailemaan jonkun uuden kassin perään!!

Ja jos Päivi K. nyt lukee tämän, niin olet so busted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...