29.9.2012

Yllätän itsenikin

...tykkäämällä näistä H&M:n saappaista. Itse asiassa pidän niitä aika ihanina.


Mielestäni niissä on juuri sopivasti rouheutta, silti korkea korko tekee niistä tarpeeksi naiselliset. Pitäisin mekon ja farkkujen kanssa, ja jos olisivat vielä hyvät jalassa, näistä voisi tulla ihan luottosaappaat.

Mutta miksi ajatus kenkien ostamisesta henkkamaukasta tuntuu näin vaikealta? Olen aivan järjettömän skeptinen näiden laadun suhteen, siis voivatko ne muka olla hyvät? Hintaa oli kyllä satasen verran ja saappaat ovat jopa aitoa nahkaa, joten ehkä nämä ovat H&M:n premiummallistoa?! 

En nyt ehkä riennä heti nettikauppaan tilaamaan, mutta jos jossakin tulee vastaan (lue: myöhemmin iltapäivällä, kun suunnistan hyvin määrätietoisesti Ompun H&M:ään), niin aion kyllä sovittaa!

Onko jollakin kokemusta H&M:n kengistä, olenko nyt ihan hakoteillä tässä?!

6 kommenttia:

 1. Onko sulla muutoin kokemuksia tosta H&M:n premium mallistosta? Mäkin niitä kuvastosta katselin, ja pohdin olisiko ne oikeasti laadukkaampia juttuja...

  Kivat saappaat ovat kyllä, ja hinta on sentään suht korkea H&M hintaluokassa, joten luulisi noiden olevan ihan käyttökelposet popot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään kokemusta, sillä olen ostanut H&M:stä oikeastaan vain lastenvaatteita, en itselleni. Eilen en löytänyt noista saappaita Ompusta, joten jäävät vieläkin harkintaan.

   Poista
 2. Itselläni on muuten aivan sama asenneongelma, että ei henkkamaukasta kyllä voi kenkiä ostaa kun nehän on ihan kertakäyttökamaa! En tiedä sitten tuosta premium-mallistosta, jota ne tosiaan nyt mainostaa laadukkaampana. Pitäisi varmaan kokeilla, että onko laadussa tosiaan muutosta jos hintalapussakin on vähän totuttua rankempia numeroita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä "jonkun" nyt pitäisi käydä ostamassa nuo saappaat ja testata laatu empiirisesti!

   Poista
 3. Otin ja tilasin nuo saappaat itselleni heti kun niihin törmäsin, koska ovathan ne nyt ihan rakkautta vain. Erittäin laadukkaan oloiset ja kävelin jopa töistä kotiin (2,5) kilometriä näillä, eikä tuntunut sen suuremmin missään.

  Just parhaat.

  Itsekin olen pitänyt henkkamaukkaa aika laaduttomana lafkana, mutta toisaalta omistan heidän vaatteitaan useiden vuosien takaa, jotka ovat edelleen hyväkuntoisia (ja joita on pidetty huomattavan paljon). Eräs vaatesuunnittelua opiskeleva ystäväni myös kertoi, että itse Vuokko Nurmesniemi oli luennolla kertonut, että talon laatu on huomattavasti parempaa kuin yleensä oletetaan, minkä lisäksi he ovat skarpanneet tuotteiden eettisyydessä melkoisesti. Esimerkiksi Lindex ja KappAhl ovat huomattavasti heikompia merkkejä, jos vaatteita katselee eettisin silmin (tämä siis ystäväni mukaan Nurmesniemen suusta tulleena).

  Onhan totta, että heidän tekemisiään on seurattu niin tarkasti, että tuskin haluavat ottaa riskejä sillä suunnalla. Ja laatu toimii, kunhan välttelee akryylimössöjä sun muita typeryyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla aitoja kokemuksia. Vielä en ole saappaita hankkinut, mutta kyllä ne houkuttelevat edelleen...

   Olet varmaan oikeassa, että henkkamaukan on ollut pakko skarpata laatunsa ja tuotantonsa eettisyyden kanssa - vähän samoin kuin Nike taannoin.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...