10.9.2012

Valmista tuli!

Tänään kävi vielä sähkömies kytkemässä spotit ja valopeilin saman katkaisijan taakse ja minä riivin kynsilläni (näkymättömiä?) silikoniroiskeita irti, ja nyt se on valmis!

Pakollinen pyttykuva
Entinen look löytyy täältä, ja kuten tarkkasilmäinen huomaa, ainoastaan nuo tikapuut ja patteri ovat entisellään - onneksi! Laitan vielä maton lattialle, kunhan löydän tarpeeksi pehmeän ja oikean värisen. Haluaisin tummanharmaan, mutta valkokarvaisen koiran kanssa se on varsin epäkäytännöllinen väri - kuin on myös valkoinenkin pikkulapsiperheessä...

Aika tosi monta yksityiskohtaa oli mietittävänä näinkin pienessä kohteessa: jääkö johonkin tarpeeksi laskutilaa saippualle, montako pyyhekoukkua laitetaan, miten kalusteet sijoitellaan, minkä väristä saumausainetta käytetään, montako hyllyä haluan kaappiin, ledit vai halogeenit jne jne. Selvisin siis hyvällä tuurilla näinkin kunnialla :-)

Kiinnostuneille tiedoksi, että kokonaiskustannus jää alle neljän tonnin, mikä on mielestäni erittäin sopiva hinta tällaisesta täysmuutoksesta. Hitsit, jos ei olisi maanantai ja viikottaisen ratsastustuntini aika, poksauttaisin kuoharipullon välittömästi auki, sillä olen odottanut tätä muutosta yli viisi vuotta! Sen sijaan lähden nyt hyppäämään esteitä - pitäkää peukkuja että sekin sujuu :-)

6 kommenttia:

 1. Onnea uudelle kylppärille. Kylläpä piristyi!
  Ystävälläni on ihan vastaavanlainen patteri vastaavassa paikassa. Hän laittoi siihen päälle (n. 5-10 cm yläpuolelle) tauluhyllyn. Ja sillä on milloin Kivi-tuikkuja, milloin sileitä kiviä. Ihan vaan vinkkinä :).

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle "kokoustilalle"! ;-D
  Tosi kiva tuli ja hintakin oli ihan kohtuullinen. Kyllä kannatti hyvää odottaa.

  Toivottavasti pysyit hepan selässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nyt kelpaa :-) Tästä voisikin alkaa suunnittelemaan seuraavaa kohdetta... (ja keräämään rahaa sitä varten).

   Ja kiitos, pysyin hepan kyydissä ja ylitimme pikkuiset esteenpoikaset samaa tahtia - eikä siis esim. ratsastaja edellä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, vielä parin päivän jälkeenkin tuntuu siltä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...