16.9.2012

Luottomekko


Kaapistani löytyy (onneksi) muutamia sellaisia vaatekappaleita, jotka kirvoittavat aina edes muutaman spontaanin kehun tai mistä sä ton ostit -kyselyn. Yllättäen mustat farkut ja harmaat yläosat eivät kuulu tähän joukkoon :-) 

Toistaiseksi yksi on ylitse muiden, nimittäin tämä COSin mekko, josta itsekin pidän tosi paljon. Se tuntuu lisäksi ajattomalta mallilta, jonka "kehtaan" laittaa päälle vielä parinkin vuoden päästä - tai minun tapauksessani kaivan sen varakaapin perukoilta parin vuoden päästä ja silloin se tuntuu taas ihan uudelta ja ajankohtaiselta :-)

Olen huono/laiska asustamaan vaatteitani, mutta tämä mekko ei mielestäni edes kaipaa kamalasti ylimääräistä actionia: kuosi ja malli kyllä pitävät puoliaan ihan tarpeeksi vahvasti. Käytän tätä yleensä töissä noiden korollisten loafereiden kanssa, ne tuntuvat tasapainottavan mekon raamikasta mallia tarpeeksi.

Tällaisia helmiä kun löytäisi vielä lisää, niin näistä voisi maksaa aika paljon enemmänkin kuin COSin hinnat! Max & Co:lla oli aikoinaan tosi kivoja malleja, mutta viime aikoina en ole enää löytänyt sieltä mitään. Pitäisi ehtiä käymään esim. Fredan putiikeissa - tai sitten kaupunkilomalle. Lisää mekkomatkailua!

2 kommenttia:

 1. No kyllä noilla säärillä voikin käyttää mekkoja! Olen kade!
  Kiva mekko joka ei tosiaan mitään lisäkoristuksia kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, noh, kuvakulma oli poikkeuksellisen suotuisa (koska pakotin lapsen kuvaamaan makuuasennosta). Mutta kiitos paljon!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...