1.9.2012

Pseudotieteiden viikko

Alkuviikolla olin siis hypnositoivana ja tänään selkääni oikoi kalevalainen jäsenkorjaaja. Tämä jälimmäinen ei itse asiassa ole minulle uusi juttu, vaan olen jo pari kertaa aikaisemminmin ollut jäsenkorjaajan pakeilla - ja ihan ekan kerran päädyin sinne vakkarihierojani suosituksesta.

"Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun."

Ehkä ko. hoitomuoto (kuten monet muutkin) on osin uskonasia, mutta mulla se toimii! Alaselkä tuntuu kolmen vartin käsittelyn (josta osa ihan perinteistä hierontaa) paljon notkeammalta ja symmetrisemmältä. Ei satu, eikä kivistä!

Pitääkseni yllä myös henkisen ja materian tasapainoa pistin pienen tilauksen sisään COSille: kengät! Olen tässä tuskaillut, kun en mistään enkä millään tunnut löytävän kivoja nilkkureita vanhojen, kohta lahoavien tilalle ja nyt sitten päätin kokeilla näitä.


Näytänköhän ihan Princeltä nämä jalassani?! Hitti vai huti?

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...