30.8.2012

Hypnoosissa ja ostoksilla

Mä tein sen, mä tein sen! Olin siis aamulla hammaslääkärissä ja aika hyvin meni! Reikiä ei onneksi ollut yhtään, mikä tietysti helpotti tilannetta huomattavasti, kun ei tarvinnut pelätä kuin hammaskiven poistoa - siinäkin oli mulle ihan tarpeeksi... En kuitenkaan hikoillut paitaani märäksi tai kämmeniäni liukkaiksi, joten edistys oli todellakin suurta.

Olin niin helpottunut tilanteen jälkeen, että marssin suoraan Stockalle palkitsemaan itseni. Cava olisi ollut vielä mukavampaa, mutta kun oli pakko mennä töihin (kello oli siis 10 aamulla). Stockan pikapyrähdyksen jälkeen oli muutaman satasen kevyempi, olisikohan pitänyt pyytää Minkkiseltä apua myös tähän shoppailuasiaan?!

Tällaiset Tigerin uutuudet löysin:Huomatkaa trendikkäästi liukuvärjätty toppi - ei siis ole (tällä kertaa) kyse heikoista valokuvaustaidoista. Ja joku voisi nyt viisastella, etten olisi vältämättä tarvinnut enää viidettä tai kuudetta harmaata villatakkia, mutta kun toi vain oli aivan vastustamaton; niin pehmeä ja pörröinen, kuin joku pieni kani tai marsu :-)

Sitten iloinen/ärsyttävä uutinen: sain vihdoinkin varmistettua vessaremppaan tekijän, mutta hänpä ilmoitti tulevansa jo ensi viikolla! Tässä jää siis aivan liian vähän aikaa tehdä fiksuja valintoja - tänään sitten kiersin töiden jälkeen kaikki lähialueen rautakaupat läpi ja mm. seisoin vartin tuijottamassa erilaisia vessapaperipidikkeitä, kunnes sitten ostin kaikkein kalleimman. Tämä ei lupaa hyvää.

Kalusteet sentään sain tilattua tänään, ja niiden pitäisi olla noutovalmiina keskiviikkona- pitäkää peukkuja! Ja periaatteessa löysin Pukkilalta oikein kivat laatat, mutta nähtäväksi jää, saako niitä tarpeeksi pikaiseen toimitukseen...Tuntuu tyhmältä valita ihan kökkölaatat vain siksi että ne saa nopeasti, kun nyt kerrankin saa tuon rumilusvessan rempattua!

(Ymmärrän kyllä, että mikä tahansa laatta on parempi kuin nykyinen)


Tässä ihka-ainoa kuva vessasta ja parin viikon päästä se on toivottavasti jo 500% hienompi! Kaikki pinnat ja kalusteet menevät uusiksi ja kattokin maalataan valkoiseksi. Onni onnettomuudessa, että lavuaari halkesi ja pisti alulle koko tämän prosessin :-)

Miten oli, sainko ketään innostettua hypnoosiin, shoppailemaan tai remppahommiin?! Ja tietääkö kukaan pääkaupunkiseudulla asuva, mistä saisi laatat heti mukaansa?

6 kommenttia:

 1. Jeee - you did it! :-D
  Ja ilman muuta suoritus oli palkittava. Ihana "marsuvillatakki"!

  Vai remppapuuhaan seuraavaksi. Kävipä tuuri, että sait tekijän noin nopeasti. Toivottavasti remppa menee ongelmitta ja sitten kuvia jakoon kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I did it, todellakin! Nyt muuten voisinkin ottaa sen cavan :-)

   Me siis rukoiltiin ja aneltiin monta kuukautta eri tyyppejä tekemään remppaa, kunnes vihdoin tämä yksi tarttui koukkuun - ja meillä ei nyt absoluuttisesti ole _mitään_ muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä kustis ja aikataulu. Jos ja kun kaikki menee hyvin, laitan tsiljoona kuvaa näytille, sen lupaan!

   Poista
 2. No sehän meni hyvin, onnea! Mun lähipiiriin kuuluu ihminen joka nukutetaan joka kerta kun hän menee hammaslääkäriin, sen verran pelottaa. Että hyvin sä vedät. :)

  Hirmu hyvä toi sun villatakki-perustelu, jos se on kuin kani tai marsu, niin pitäähän se ostaa, hehee!

  Tsemppiä remppaan, sen kummempia vinkkejä ei ole kylläkään antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa taitaa alkaa järkiperustelut loppumaan shoppailujutuissa :-)

   Ja mun hammaslääkärikammo itse alkoi tai ainakin dramaattiseti paheni silloin, kun multa leikattiin kaikki neljä viisaudenhammasta - nukutuksessa. Silti jokin meni pieleen...

   Poista
 3. Ihana neuletakki!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo vähän odotan kelien viilenemistä, jotta pääsisin koekäyttämään!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...