24.8.2012

Ilon kautta

Tiedättekö mitä hyvää rankassa duunissa on? Viikonloput erottuvat arjestä ja tuntuvat entistä ihanammilta!

Lähdimme töistä melkein suoraan Selloon syömään (ei puhettakaan, että olisin jaksanut vääntää kinkkukiusausta saati odottaan sen valmistumista), minkä jälkeen lapsi pääsi parturiin, minä shoppailemaan (Sellossa, surullista!) ja teimme vielä viikonlopun ruokaostokset. Jotenkin päädyimme ostamaan ruokaa about 8-henkiselle perheelle, joten voipi olla, ettei ennen ensi viikonloppua tarvitsekaan ostaa kuin tuoretta leipää. Musta on tullut markettimamma, joka ostaa vaatteensa Lindexistä - kohta varmaan Prismasta, jos tämä alamäki jatkuu.
(En jaksanut edes sovittaa Lindex-rääsyjä, joten ehkä esittelen myöhemmin joitakin helmiä tai sitten palautan ihan kaikki.)

Nyt on asiat kuitenkin mallillaan; kädessä/vieressä on kylmää valkkaria ja uusi Olivia odottaa lukemista. Ja sitten tämä:


Kuvassa näkyy juuri pakasta nostettu erittäin ryppyinen pellavatunika, joo. Hienoa tunikassa on se, että sain sen tänään ja tänään varasimme myös vihdoinkin talvimatkamme - olo ei voisi olla innostuneempi ja helpottuneempi! Helpottuneempi siksi, että matkatarjonta supistui viime viikkojen aikana todella uhkaavaa vauhtia, mutta jotenkin emme vain saaneet tehtyä lopullista päätöstä ja varausta, vaikka kävimme vaihtoehtoja läpi useana iltana Tripadvisorin avustamana (ja olihan mulla tietenkin vertailu-Excelkin, jossa pistetytin eri matkoja).

Ei siis joulustressiä ja -härdelliä, vaan viiden tähden luksusta omassa bungalowissa Thaimaan auringon alla. Ah ja voih!

2 kommenttia:

 1. Minä olin Sellossa liikkeellä liian aikaisin, oltaisiin muuten voitu vaikka törmätä.

  Voi teitä onnellisia, matka jo varattuna. Mulla on mennyt pasmat tänä vuonna ihan sekaisin, kun Thaimaan kiintiö tuli vihdoin viime talvena täyteen enkä ole keksinyt mitään tilalle. Dubaita mietin, mutta mies ei oikein innostu. :-/ Yleensä meilläkin tässä vaiheessa jo talven matka varattuna, joten saapa nähdä jäädäänkö rannalle ruikuttamaan.


  Mutta mullakin piristyksenä uusi Olivia! Ja Ikean kuvasto, vaikka enhän mä mikään sisustaja olekaan :-D

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme olisi varmaan tunnistaneet toisiamme, vaikka olisimme seisseet peräkkäin Cittarin kassajonossa :-D

   Me emme saaneet viime vuonna jouluksi sopivaa matkaa ollenkaan, ja olimme itsenäisyyspäivän tienoilla reissussa - ei tuntunut samalta :-( Ja siksi entistä kovempi stressi tänä vuonna, suorastaan ahdisti kun varaus jäi aina vain tekemättä.

   Mä olen jo kaksi vuotta sitten vannonut, että Thaimaa saa nyt riittää, mutta nyt lopetan kaikki vannomiset ja tyydyn kohtalooni (joka ei ole niin kamala ollenkaan). Dubai on ihan jees, meilläkin oli nyt shortilla Kenia ja ihan tosissaan sitä mietittiin...sitten kuitenkin Thaimaan erinomainen hinta-laatu-suhde painoi vaakakupissa näin paljon.

   Ihanaa viikonloppua Espooseen (eikö vain?)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...