14.8.2012

Pienestä muutoksesta iso ilo

Vihdoinkin saimme toteutettua projektin, joka on jäänyt roikkumaan aivan liian pitkäksi aikaa, vaikka kyse ei ollut kovinkaan suuresta asiasta.

Meillä oli makkarissa lukulamppuina maailman karseimmat jalkalamput, niin rumat etten halunnut edes kuvata niitä, saati että olisin kehdannut kuvalla myöntää, että olin sietänyt niitä monta vuotta!

Halusin tilalle mahdollisimman pienet ja huomaattomat lamput, ja löysinkin oivat Bauhausista - missä on muuten yllättävän hyvä lamppuvalikoima!Ledit ovat kestäviä, eivätkä kuumene (molemmat isoja plussia), mutta vähän kylmä valo näistä kieltämättä tulee.

Noista Ikean niskatyynyistä voisi varmaan myös luopua, mutta kun ne ovat niin kätsät, ja makkariin en halua sisustustyynyjä - ne kun asuisivat pääsääntöisesti lattialla...

Kattovalaisimena meillä on Showroomin Pilke, joka oli löytö Kaapelitehtaan design-markkinoilta.6 kommenttia:

 1. Tosi kiva huone!
  Mieletön tuo kattolamppu. Oliko se vaikea koota? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joskus kun jaksan pedata sängyn, voin kuvata koko huoneen :-) (Nyt paljastin, miksi ne sisustustyynyt makkarissa eivät oikein toimisi meillä!)

   Pilke tuli ihan kokonaisena, ei siis onneksi tarvinnut koota, kuten esim. Norm 03, joka meillä on lapsen huoneessa: sen kasaamiseen ei tainnut yksi punkkupullo riittääkään...

   Poista
 2. Kivannäköisiä lamppuja! Miten se joskus onkin niin vaikeaa tehdä se pieni juttu, joka ärsyttää suunnattomasti..? Meillä on parikin sellaista edelleen tekemättä..
  LED-valoja saa muuten nykyään jo eri väreissä, meillä on monessa lampussa jo sellainen luonnollinen valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos vinkistä - olin niin pihi, että kun nämä lamput tulivat mukana, en raaskinut ostaa uusia. Näille luvattiin ikää joku 8000 käyttötuntia, joten voin sitten joskus kuusikymppisenä vaihtaa lämpimämpään sävyyn :-)

   Ja niinhän se on (ainakin meillä), että ne pienimmät projektit "unohtuvat" helposti, ja sitten silmä jo tottuukin kaiken maailman kammotuksiin ja kompromisseihin. Pitäisi vain kaikki tehdä ihan kerralla ja heti!

   Poista
 3. Aivan ihanat! Ja vau mikä kattolamppu! Oliko kallis, jos saan udella? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockalla koivunvärinen Pilke60 (virallinen mallinimi) maksaa 585€, mutta itse sain sen onneksi paljon edullisemmin sieltä tapahtumasta ja ostinkin ihan hetken mielijohteesta - en ole kyllä katunut hetkeäkään!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...