15.8.2012

Mikä ihana cocktail-ilta!

Lähdössä ex tempore -drinksuille ystävien kanssa, ja mikä ilta tänään onkaan! Aurinko paistaa ja mieli on iloinen :-)

Huhuu, onko siellä ketään?!

Zaran silkkimekko on ihan nappiosuma juuri tänään -ja ekaa kertaa päällä tänä kesänä...

Hauskaa ilta teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, nyt harmittaa. Mallailin alkukesästä tuota kolttua, mutten ostanut. Olisi pitänyt:(

  Asiasta toiseen, tämä sun blogi alusta on vähän hankala, tätä ei saa scrollattua alaspäin, vaan se jämähtää aina. Olen tän jo aikaa sitten huomannut, mutten ole saanut aikaiseksi kommentoitua. Samoin nuo "lähetä kommentti" tekstit menee usein päällekkäin eikä niitä saa avattua suoraan. Jos et saa asialle mitään tehtyä, niin ei hätää, mutta ajattelin vaan infota.

  Hauskaa iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että kerroit tuosta teknisestä ongelmasta! Käytätkö Internet Exploreria? Voisitko ystävällisesti kokeilla, toistuuko ongelma jollakin toisella selaimella? Itse olin havaitsevinanin, että juuri IE sekoittaa sivun, kun taas Firefox ja Google Chrome ovat ok.

   Kummallista/ärsyttävää/haastavaa on se, että sivu näyttää joka tapauksessa erilaiselta riippuen siitä, tuleeko tänne macilla vai pc:llä - ja tätä asiaa ei oma tekninen ymmärrykseni riitä ratkaisemaan...

   Tämä on ihan Bloggerin perusalusta, joten täytynee sitten kokeilla vaihtaa johonkin toiseen formaattiin tyystiin jossakin vaiheessa! Technology hates me!

   Poista
  2. Käytän Safaria, Chromea ja IE:ta. Ja siis ongelmat ovat vaan sun sivuilla vaikka käyn samoilla koneilla muissakin blogeissa. Ja Bloggerin perusalusta se tuntuu suurimmalla osalla olevan. Joo, en tajua, miksi se on juuri täällä...

   Poista
  3. Hitsit, olen aika kädetön ja avuton tän asian kanssa :-(

   Yritän jossakin vaiheessa vaihtaa Bloggerin mallia, olisi kiva jos viitsisit siinä vaiheessa kommentoida, paraneeko tilanne yhtään! Ja kiva, että jaksat käydä täällä vastoinkäymisistä huolimatta!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...