20.8.2012

Hulinapäivä ja päivän asu

Huh, mikä maanantai! Aamu alkoi tiukalla palaverilla, jossa puhuttiin isoon ääneen ja suurella tunteella suomalaisten sielunmaisemasta (lanseerauskampanjan suunnittelusessio) - kovasti erilaisia tulkintoja löytyi pöydän ympäriltä ja seuraavien viikkojen kuluessa pitäisi päästä konsensukseen siitä, mille kohderyhmälle ja millä viestillä olemme tuotetta tekemässä. Onneksi päätöksen tueksi valmistuu pikapuolin kuluttajatutkimus, eli ihan näppituntumalla ei tarvitse tällä kertaa suunnistaa. Sen jälkeen budjetointia, eli excel-jumppaa (jonka seurauksena orastava päänsärky). Siinä välissä soitin lapsen lääkäriasioita ja hotkaisin samalla pussipuuron ja banaanin.

Iltapäivällä oli melkein valmiin mainosfilkan katsastus, se oli onneksi aivan erinomainen :-) Siitä viilamaan pilkkua, eli työstämään sisäistä ohjeistusta markkinointimateriaalien käytöstä ja iltapäiväksi vielä toiseen workshopiin mainostoimiston kanssa. Ruuhkat molempiin suuntiin olivat aivan käsittämättömät, ja niinpä tyydyin perusspaghetin tekemiseen, vaikka kieltämättä vähän kirpaisi, kun lapsi eilen totesi (ihan totuudenmukaisesti), että äiti, sä et kyllä pärjäisi noille [MasterChef Junior -kokeille].

Kotimatkalla vielä suunnittelin juoksulenkkiä, mutta taidan antaa painovoimalle periksi ja pysytellä sohvan lähituntumassa. Olen yrittänyt innostaa lasta lukemaan, joten ehkä voisimme vaikka yhdessä köllötellä ja lueskella. Pakastimessa olisi jäätelöäkin...


Neule - Boss
Farkut - Nudie
kengät - Rizzo
laukku - Bally
takki - Tiger of Sweden
huivi - Tiger of Sweden

2 kommenttia:

 1. Ihan toimelias päivä sulla! Mielenkiintoisten juttujen kanssa saat tehdä töitä.

  Ja tuosta kokkaamisesta. Minä voin itse hyvin tunnustaa, että ne juniorit kokkaisi mutkin pöydän alle ihan 6-0. Että silleen. :-D

  Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on tosi kiva työ, joka olisi vielä kivempi, jos ehtisi hengähtämään vähän useammin! Huomenna palavereita taitaa olla viisi kpl... En silti halua valittaa (liikaa), koska olen onnekas siinä, että saan tehdä töitä, joista pidän ja siinä, että mulla ON töitä!


   Leppoisampaa viikkoa sulle :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...