11.8.2012

Hangon Hotel Regatta - kesämuistoja

Hanko on ihana kesäkaupunki, ja se on esitelty niin monessa blogissa niin taidokkain kuvin, etten edes yritä tehdä samaa. Sen sijaan halusin kyllä kehua Hotel Regattaa, joka on kokenut aivan täydellisen muodonmuutoksen remontin myötä - ei voisi todellakaan uskoa, että kyseessä on se sama, ennen jopa vastenmielisen rähjäinen rakennus aivan priimapaikalla rannan tuntumassa!

Kuvat ovat, kiitos mobiili-Bloggerin satunnaisessa järjestyksessä:

Etelä-euroopan fiilistä sisäpihalla

Viihtyisä aulatila
Sisäpihalta
Perushuone
Turistikuva vesitornista
Lars Sonckin suunnittelema hotelli
Siisti ja kiva kylppäri
Aulasta
Saaristolaisidylliä
Respa
Mietittyjä detskuja
Turistifillareita
Laadukkaat tekstiilit ja erittäin mukavat sängyt
(etenkin jälkimmäinen olennaisen tärkeää hotellissa kuin hotellissa!)
Sisäpihalta

Hotellin henkilökunta oli sympaattista ja palvelualtista - vaikka mitään erityisiä, ratkaistavia ongelmia ei onneksi tullutkaan vastaan. Aamiainen oli perushyvä ja kaikki oli tuoretta. 

Pitsihuvilat ovat kyllä idyllisiä, mutta sisäpuolelta osa on (oman ja muutamien tuttujen kokemusten mukaan) jotakin aivan muuta: pinnat voivat olla parin vuosikymmenen takaa, äänieristykset ovat aivan olemattomat, ja muutenkin touhu voi olla aika kotikutoista... Toki niissä on oma tunnelmansa, sitä ei voi kiistää! 

Koska meillä on mökkejä käytössä useampia, ei tule kamalan usein matkailtua kotimaassa - ihania kesäkohteita (Hanko, Tammisaari, Naantali, Porvoo, Fiskars) olisi kuitenkin vaikka miten paljon tässä aika lähellä. Pitäisi tehdä enemmän päivä- tai viikonloppuretkiä! (Tai hankkia se vene...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...