25.8.2012

Päivän asu

Myönnän heti kättelyssä, että otsikko on harhaanjohtava, sillä kuvat ovat viime viikolta joltakin päivältä, en vain saanut siirrettyä niitä kameralta tätä ennen. Pojasta on kasvamassa kovaa vauhtia muotokuvaaja ja antaa nykyisin jo poseerausohjeita ihan pokkana: takin vyö piti sitoa kiinni, koska muuten näytin kuulemma ihan Muumimammalta. Imartelevaa...

Farkut MiH Oslo
kengät Pretty Ballerinas
huivi Massimo Dutti
takki Boomerang

Vähän on vasemmanpuoleinen kuva tärähtynyt, mutta annetaan se 8-vuotiaalle anteeksi. Rohkaistuin nyt ekaa kertaa ottamaan tuon keltaisen lintuhuivin käyttöön, ja ihan hyvin se mielestäni passasi tuohon comboon, vaikka lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, ettei se sovi yhteen minkään kanssa. 

Eiliset ostokset olivat kaikki jotenkin pielessä, joten palauttelen niitä kaikessa hiljaisuudessa ja palaan ruotuun (eli ostan samaa kamaa 4x kalliimmalla nettikaupoista...). Tai sitten raahaan kassikaupalla lisää harkitsemattomia hankintoja kaappeja täyttämään, vaikka henkisesti olen sitoutunut virtaviivaistamaan garderoobiani rankasti. Musta ei ole spartalaiseksi capsule wardrobe -ihmiseksi, mutta fakta on se, että kaapissa on ihan liikaa vaatteita, joita en aktiivisesti käytä ja jotka päälläni en tunne oloani kotoisaksi. Välillä pakotan itseni pukemaan ne päälle todistaakseni itselleni, etten ole tuhlannut rahoja, mutta syvällä sisimmässäni kyllä tiedän, että kyseesä on megaluokan huijausoperaatio. Näistä haluan siis päästä eroon, ja olenkin jo täyttänyt kaksi sinistä Ikea-kassia, jotta saan täytettyä Akselin kirppispöytäni syyskuussa.

Ja ne kirppisrahat käytinkin jo etukäteen siihen J.Crew'n laukkuun...

Tervetuloa uusille lukijoille ja kivaa lauantaita ihan kaikille - viikonloppua on vielä reilusti yli puolet jäljellä!

2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo huivi !

  Capsule wardrobe ei ole yhtään mua ! Kauhea ajatuskin, että parilla hassulla rievulla pitäisi pärjätä jatkuvasti. Juu, EI !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Tosin pärjäisin oikein hyvin pelkällä mustan ja harmaan eri sävyillä, jos olisi pakko - vaikka nyt olenkin aina välillä käväissyt värienkin maailmassa :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...