7.9.2012

Blogisuosikkejani

Life abroad -blogin Mrs. J soi minulle kunninarvoisan tunnustuksen, jonka otin ilolla vastaan. Kiitos!Tunnustuksen ohjeet ovat seuraavat:
1. Kiitä bloggaajaa linkin kera keneltä tämän sait
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin :)


Valitsin oman listani blogit joko sillä perusteella, että elämäntilanteemme, huumorintajumme tai kiinnostuksen kohteemme ovat hyvin lähellä toisiaan - monen blogin kohdalla näistä toteutuvat kaikki kohdat :-)


Olen pikkuhiljaa vähäsen tutustunut teistä muutamiin, ja se on ollut oikein antoisaa; kiitos myös siitä, että jaksatte lukea ja kommentoida tälläkin puolella!

****

Vessaremppa on viittä vaille valmis. Ihan putkeen se ei valitettavasti mennyt: vaikka olimme kotona kun hommaa tehtiin, tuli korkea kaappi silti laitettua kummallisen paikkaan :-( Sitä ei oikein voi siirtääkään, koska seinässä on isot reiät. Yritän elää tämä pettymyksen kanssa sen ajatuksen voimalla, että uusi vessa on kuitenkin sen visioimani 500% parempi kuin vanha! (Sähköjä ei ole vielä kytketty, joten en nyt iltahämärällä ainakaan saa kuvattua sitä.)

Tämä on ollut taas aika hetkinen viikko, joten perjantai-illan punkkulasillinen ja oma lapsi sohvalla kainalossa tuntuvat maailman hienoimmilta asioilta! Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Huomasin että blogistasi oli kuljettu blogiini ja täällä olikin iloinen yllätys. Kiitos sinulle! :) Blogisi taitaa olla uusi tuttavuus minulle, mutta kuvailun perusteella meillä saattaa tosiaan yhteistä olla. :) Jäänkin seuraamaan blogiasi. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, itse olen tosiaan seurannut blogiasi jo jonkun aikaa, mutta ehkä en ole koskaan kommentoinut mitään... parannan tapani sen suhteen!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...