14.9.2012

Täydellisen saappaan metsästys

No niin, johan sitä alkoi löytymään kivoja malleja, kun nostin hintarajan tarpeeksi korkealle - jos pistää pöytään yli 500€ pääsee kulkemaan näin tyylikkäissä popoissa:

Acne Cypress Ankle Boot 500€

Tod's SUEDE AND LEATHER TWO-TONE ANKLE BOOTS 550€


Nyt alkaa kiivas perustelujen tulva (oman pääni sisällä) sen puolesta, miten "ei sitä joka päivä tule näin ihania kenkiä vastaan" ja "miksi sitä muka raataa, jollei ostaakseen kaikkia ihanuuksia itselleen" ja "vanhat saappaat ovat niin mäsät, että pakko mun on ostaa uudet ja käyttäisin näitä melkein joka päivä"... Veikkauksia, kauanko kestän ennen kuin sorrun ja tilaan?

Olen superhektisen viikon jälkeen aivan puhki ja migreenikin kolkuttelee pääkoppaa ikävästi, vaikka otin lääkkeen ja nukuin tunnin päikkärit. Illan kuohuva jää siis suosiolla poksauttamatta, mutta onneksi on perjantai ja viikonloppu vasta aluillaan; eiköhän tämä vielä hyväksi muutu. Pitäisi osata ottaa sateisestakin illasta kaikki ilo irti lapsen tapaan: soittelin häntä äsken sisälle, mutta hän kertoi, ettei voisi ihan vielä tulla, koska matojen kylpylä on vasta saatu valmiiksi :-)

2 kommenttia:

 1. Noo, veikkaukseni on, että tilasit jo? :-D

  Mullahan on ihan sama juttu, tosin pitkävartisten saappaiden kanssa, mutta vielä en ole antanut itselleni lupaa ostaa tuon hintaluokan kenkiä. Mutta pari vuotta on jo täydellisiä saappaita metsästäessä mennyt jo, niin alan jo antaa periksi ja saatan hankkia seuraavat täydelliset eteen tulevat maksoi mitä maksoi.

  Toivottavasti migreeni menee nopeasti ohi! Meillä päästiin korkkaamaan kuohuva, kun viikonloppuvieraat saapuivat. Sitä ennen menikin hetki jos toinenkin kämppää puunatessa, joten kuohuva oli todellakin ansaittu.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tilannut vielä, ehkä siksi että eilinen migreeni (ja 2x kolmiolääke) veivät energian ja lähes tajunnankin - nyt olen taas uusissa voimissa :-) Ja rehellisesti, kyllä kirpaisee ylittää tuo maaginen 500€ raja, vaikka lähellä olenkin jo käynyt...

   Oletko siis löytänyt täydelliset pitkävartiset, mutta vain hinta oli väärä? Mulla kun oli eiliseen asti se ongelma, etten edes pitänyt mistään saappaista, oli hinta mikä tahansa. Mun edelliset Billi Bin lempparit palvelivat kaksi vuotta erittäin ahkerassa käytössä, joten hinta per käyttökerta ei sitten ollutkaan niin korkea - ja tuolla perustelulla olisin valmis maksamaan ihan kunnon rahaa näistä uusistakin.

   Kivaa viikonloppua, vieraat ja siivottu koti ovat aina iloa tuottava combo!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...