29.9.2012

Löytöjä

Olen viettänyt hyvin rauhallista kotipäivää ilman aikatauluja tai velvoitteita, mikä on ollut oikein tervetullutta. Ihan koko päivää en kuitenkaan viettänyt sohvan pohjalla, vaan siirsiin kesävaatteita säilöön ja toin talvirompetta tilalle - ja löysin kaikkea sellaista, mitä en taas muistanutkaan omistavani, oi mikä ilon päivä!

Kasmirneule (Boden) ja J. Crew'n lyhyt villajakku

Lyhyempi hame Jackpot, musta on muistaakseni Escadan.

Muutenkin mallailin ja sovittelin vanhoja vaatteita (siinä pelossa, etten mahtuisi niihin enää varsin..öh..nautintorikkaan kesän jälkeen) osatakseni aamukiireen keskellä valita ja yhdistellä kaapista jotakin muuta kuin ne iänikuiset farkkuni. Mullahan on ihan kivoja talvivaatteita, niistä lisää kun kelit vielä vähän viilenevät :-)

Sen verran lähdin myös talosta ulos, että vein lapsen parturiin (vaikka hiuksiaan kasvattaakin) ja poikkesin samalla tekemässä pari kosmetiikkaostosta, joihin kumpaankaan en ole ylen tyytyväinen.


Ihailen muilla tummia kynsiä, mutta omaan silmään nämä eivät tunnu omilta. Ja hitsit, miten tarkka saa olla lakkauksessa - silti joutui korjailemaan melkein joka kynttä jälkeenpäin korjaustussilla. Ja syön muuten hattuni, jos lakka kestää hyvänä edes viisi päivää saati nuo melkein luvatut seitsemän!

Sitten halusin ehdottomasti kokeilla tätä L'Oréalin BB-meikkipuuteria, jonka löysin Kick'sistä. Sävy on vaalea, mutta tuote ei kyllä peitä ollenkaan, eli vaatii alleen jotakin muuta kuin pelkän päivävoiteen. Käyttämäni Cliniquen meikkipuuteri ei siis joutunut syrjäytetyksi vieläkään; pelkään vain, että se loppuu pian, kun sitä ei esim. Jenkkien nettikaupassa myydä enää ollenkaan ja siksi pitäisi löytää yhtä hyvä tuote tilalle!

Minulla on aika pisamainen iho, joten joudun joko pakkeloimaan pisamat kokonaan piiloon (siihen tarvitaan paljon meikkiä!), tai sitten käyttämään sen verran kevyttä tuotetta, että ne saavat kuultaa reilusti meikin läpi. Kaikki välimuodot näyttävät kamalilta.

Olemme viikonlopun pojan kanssa kahdestaan, ja ihan kohta alkaa oma aikani yhden Strongbow'n ja muiden herkkujen parissa. Täytyykin muistaa laittaa miehelle viesti, että tuo suklaata tuliaisiksi, sillä söin äsken makeanhimoissani pari vanhaa pääsiäismunaa - jotka eivät välttämättä olleet edes tältä vuodelta... Makeaa lauantai-iltaa teillekin!

2 kommenttia:

 1. No höh epäonnisille kosmetiikkaostoksille. Minusta kynnet näyttävät kyllä hyville, pidän tuosta tummasta sävystä. Ja puuterista, itse olen todella tyytyväinen Diorskin Nuden meikkipuuteriin. Josko siitä olisi korvaajaksi?

  http://www.dior.com/beauty/usa/en/makeup/face/foundations/compact-foundation/fond-de-teint-poudre-fraicheur-effet-pea/py0720200-cotherfoundationsbl.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Olen aikaisemminkin kuullut hyvää tuosta Diorin tuotteesta, laitetaan harkintaan! En millään ehtisi/viitsisi aamukiireessä läträtä sekä meikkivoiteen että irtopuuterin kanssa, siksi suosin noita meikkipuutereita.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...