15.9.2012

Yllättävä kenkäkäänne

Karlan All I Ever Wanted is Here -blogissa on Footwayn kenkäarvonta, jossa palkintona on 200€ lahjakortti. Osallistuakseen arvontaan piti käydä valitsemassa itselleen kengät, ja sitä kautta löysin nämä Billin Bin nilkkurit:

Mitäpä sitä aikailemaan, tilasin samantien kaksi kokoa kotisovitukseen ja jos kaikki menee hyvin, ehdin saamaan ne ennen kuin niiden ekojen palautusaika Stockalle umpeutuu. Hmm..saisiko tästä enää yhtään monimutkaisempaa?

Ja onko tämä kaiken tämän vaivan väärti, huomaako kukaan edes minkälaisissa popoissa tallustelen? Ehkä ei, mutta olen kyllä vakaasti sitä mieltä, että kengät kruunavaat (tai pilaavat) aina asun ja tietyissä tilanteissa (vaikka joku iso prese isommalle yleisölle) niistä voi saada ekstraripauksen itseluottamustakin, mikä ei koskaan ole pahitteeksi. Muistan lukeneeni artikkelin, jossa joku kertoi, että hänelle hoidetut kynnet ovat se juttu, mistä voi aina "hädän hetkellä" hakea itseluottamusta: siisti manikyyri tuo sellaisen tunteen, että on homma hankassa ja pikkudetaljitkin kunnossa ja kas, niin vain onkin hetkessä hitusen varmempi fiilis. Toimisi varmasti tuokin!

Ja siitä tuleekin mieleen, että voisi vaikka hoitaa kädet kuntoon tässä viikonlopun aikana :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...