3.9.2012

Päivän asu ja remonttistressi

...ja uusi laukku! Aloitetaan siitä, sillä sen kohdalla ei ole mikään mennyt vikaan:


Siinä se nyt vihdoinkin on, ja laukku on juuri sellainen kuin pitikin - kerrankin näin! Nuo kolme vetoketjua avaavat jokainen oman osion, eli tavaroiden pitäisi pysyä aika hyvin järjestyksessä. Läppäri mahtuu ihan leikiten matkaan - ja minun tapauksessani monta kiloa kaikkea muutakin "tosi tarpeellista". (Olenko ainoa ihminen, joka on kantanut joskus huomaamattaan jakoavainta käsilaukussa viikon verran?)

Remontti alkaa huomenna ja juuri nyt ei kamalasti naurata: hain Bauhausista kamalalla kiireellä uuden wc-pytyn (Svedbergs) ja vasta kotona luimme nettiarvosteluja, jossa ko. merkki ja kaikki mallit rikkoutuvine huuhtelumekanismeineen tyrmättiin aivan tyystiin. Herrajumala, voiko nyt wc-pytty olla näin vaikea hankinta? Ja siis miten niiden  ihan perusmallienkin hintahaitari voi olla 80 - 600€?! Onko kalliimpi parempi?!

Ja nyt juuri selvisi, että valitsin kaiken lisäksi väärällä lukolla varustetun version (tuossa on P-lukko ja olisi pitänyt olla S-lukko), joten huomenna roudaan koko paskan (no pun intended) takaisin. Ei muuten ole kamalan ergonominen kannettava! Saatanan saatana, tällaisia projekteja ei pitäisi joutua tekemään tällaisella aikataululla!

toppi Tiger, farkut Nudie, kengät Rizzo
Uusi marsuneuletakki ei vielä päässyt päälle (päivällä oli muuten +20C!), mutta toppi sen sijaan oli ihan nappi: peittää hyvin pömppömahan  :-)

Aamulla on aikainen herätys ja tapaaminen toimittajien kanssa, joten nyt on mentävä unten maille ja äkkiä. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Auts vessanpönttöruljanssille, ei käy kateeksi. Paha sanoa siihen mitään, kun meillä täällä on eri merkit. Täytyy tosin kehua, että tuo seinään ripustettava malli on kätevä ja kaunis.

  Toppi on ihana, herkullinen väri. Ja laukku myös! Upeat vetoketjut, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä sekä toppi että laukku ovat hyviä löytöjä :-)

   Vessanpytty vaihdettu taas, toivottavasti nyt olisi oikeanlainen - joskus myöhemmin kaikki tämä säätö ehkä naurattaakin vielä...

   Poista
 2. Ooo - laukku tuli! Sehän kuulostaa ihan täydelliseltä. Ja just sellaiselta, johon mullakin kerääntyis miljoona "todella tarpeellista" tavaraa. :-D

  No johon on vessanpöntöissäkin muistettavia asioita!? Mullakin olisi käynyt juuri noin, varmaan olisin roudannut jonkun "käy vain tunturimökkeihin"-version kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sen sentään tiedän, että kemialliset vessat ovat asia erikseen! Ja nyt voin jatkossa vaikka konsultoida lukijoitani näissä pyttyasioissa, kun on tullut perehdyttyä asiaan vähän liiankin syvällisesti.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...