9.9.2012

Oh la la (by Zoe Krassen)!


Mulla ei ole yhtään "Keep calm and..." -taulua, eikä "blogikorua", mutta tähän blogisvetariin taisin nyt sortua. Olen jo pitkään ihastellut mm. net-a-porter.comissa Zoe Karssenin erilaisia printtipaitoja ja kun näin tämän, sydämessäni läikähti ja tilaus oli tehty ennen kuin lattekuppini oli edes puoliksi juotu!

Tästä tulee ihan duunivaate, ja sillä perustelen satasen hintaa college-paidasta. Kauas on tultu Seppälän Impazzivo -ajoista :-) Voisin kyllä kerätä vielä lisäsatsin kirppiskamaa rahoittaakseni edes osan tästä turhakkeesta, sillä yllättävän pienen loven sain aikaiseksi, vaikka yritin luopua tosi ronskilla kädellä kaikesta turhasta.

Meidän perhe golffaa tänään (laatuaikaa koko perheen kesken!), joten pyykkikasat saavat taas odottaa hyisen sateista iltaa ihan rauhassa - saan kyllä pidettyä itseni vaatteissa jonkin aikaa ilmankin. Pojan kaapit pitäisi kyllä pikaisesti perata, sillä kun eilen muistin keväällä ostamani Bodenin trikoopaidat, jotka ostohetkellä vielä roikkuivat telttana päällä, huomasin, että nyt ne voisi jo ottaa käyttöön. Ja muutama muukin paita/neule/huppari sieltä löytyy...onneksi muistin ja huomasin kerrankin ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...